Afstudeeropdracht TODO: at AcaBoo BV 23 August 2018
Vervuld

Social DRM ontwikkeling book streaming

Spotify voor studieboeken, that's what we're building in a nutshell. We hate DRM as much as you do, but the content needs to be protected for our case to succeed. Help us implement social DRM and free our information.

Stagebegeleider

Bij AcaBoo leef je in de startup sfeer: informeel, met jonge mensen en super veel vrijheid. Maar wel met een doel: een revolutie teweeg brengen in de educatieve wereld. Dus, work hard, play hard! We zijn gevestigd op de VU Campus, dus middenin een enorme kennisbron en bovendien goed met de studie te combineren.

Het is ons gelukt uitgevers te overtuigen hun content beschikbaar te stellen zonder harde DRM. Wel moeten er zowel zichtbaar als onzichtbaar watermerken in de content geplaatst worden. In deze 'social DRM' ligt voor jou de uitdaging.

Tijdens dit project zul je relatief zelfstandig onderzoek moeten uitvoeren. Parallel aan de DRM ontwikkeling wordt de rest van het platform ontwikkeld. Het is dan ook de bedoeling om betrokken te blijven met de rest van de ontwikkeling.

Requirements:

 • Passie voor beveiliging
 • Ervaring met parallel programming
 • Enige ervaring met steganografie een pre
  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  Even wat highlights uit het weekend bespreken en weekplanning maken

 2. 2

  Dinsdag

  Zelf in te vullen

 3. 3

  Woensdag

  Woensdag avond creative meeting met home made dinner. Op deze avonden vinden de open minden brainstorm sessies plaats en ontspannen we met een drankje :)

 4. 4

  Donderdag

  Zelf in te vullen

 5. 5

  Vrijdag

  Last day of the (regular) workweek.. Eind van de dag reflecteren we terug op de week en kijken of alle deadlines gehaald zijn. Daarna toch wel een kleine VrijMiBo.

 • Start: October 2018

  Deadline: 27-08-2018

 • € 500 p/m

Je kunt de eerste stagiair(e) bij AcaBoo BV worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

Netflix voor studieboeken --> Op AcaBoo heb je in jou persoonlijke domein als student toegang tot alle studieboeken nodig voor je opleiding.

Meer over AcaBoo BV

Related

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.