Geplaatst op 30 november 2018 (Verloopt over 986 dagen)
Vervuld

Communication & Content management | AfterPay

Voor de afdeling Marketing zoeken wij een stagiair(e) Communicatie & Content management.

Ieder jaar lopen hbo- en wo-studenten stage bij AfterPay. Als stagiair ben je echt onderdeel van ons team. Ook krijg je de ruimte om een onderzoek of afstudeerdopdracht uit te voeren. Tijdens een stage bij AfterPay verbreed jij je netwerk, leer je het bedrijfsleven kennen en ontwikkel jij je skills als professional!

Voor de afdeling Marketing zoeken wij een stagiair(e) Communicatie & Content management. Je werkt volledig mee in het team en maakt kwalitatieve content voor onder andere onze website, social media en nieuwsbrieven. Deze content wordt zowel intern als extern gebruikt en versterkt ons merk, is relevant voor onze doelgroep en zorgt ervoor dat zowel consumenten als webwinkels echt fan worden van ons merk. Je toetst onderwerpen en brengt advies uit over vorm en stijl. Deze werkzaamheden zijn te combineren met een afstudeeronderzoek.

Let op: deze stage is vanaf februari 2019.

Taken tijdens jouw stage zijn:

Schrijven, vormgeven, bewaken, monitoren en rapporteren van de online interactie met consumenten op onze website en alle social media kanalen (van Facebook , Twitter, website tot Linkedin); Relevant inzetten en plaatsen van de juiste vorm en inhoud van actuele content die aansluit op andere vormen van communicatie; Zorgdragen voor een optimale klantinteractie en betrokkenheid; Zoeken en schrijven van relevante content voor AfterPay; Meedenken in het gehele proces. Wij vragen:

HBO opleiding (Journalistiek, Communciatie, Marketing Management, of een relevante studie) Creatief, zelfstanding en initiatiefrijk; Goede communicatieve vaardigheden; Goed gevoel voor kansen en bedreigingen (reputatiemanagement); Aantoonbare affiniteit met het maken van content? Dan is er misschien een match! Je beschikt daarnaast over de volgende competenties: creatief, hands-on mentaliteit, zelfstandig, teamplayer resultaatgericht en communicatief vaardig; Een leuke en gezellige collega in ons team! Wij bieden:

Marktconforme stagevergoeding; Ambitieuze en innovatieve werkomgeving; Gezellige vrijmibo's; Enthousiast team van ruim 100 collega’s. Aanvullend:

Locatie: Amsterdam. Ingang: z.s.m. Duur stage: minimaal 10 weken.

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Marketing

 • Start stageperiode

  februari 2019

 • Vergoeding

  € 400 p/m

 • Contact

  m.kerkhof@afterpay.nl

Werken bij AfterPay

AfterPay geeft consumenten een stukje vrijheid, rust en vertrouwen. Met AfterPay betaal je pas na ontvangst van je bestelling. Jij hebt de touwtjes in handen!

Meer over AfterPay afterpay.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.