Geplaatst op 23 mei 2018 (Verloopt over 1242 dagen)
Vervuld

Multimedia Design

Ieder jaar lopen hbo- en wo-studenten stage bij AfterPay. Als stagiair ben je echt onderdeel van ons team. Tijdens een stage bij AfterPay verbreed jij je netwerk, leer je het bedrijfsleven kennen en ontwikkel jij je skills als professional!

Voor het marketing team zoeken wij een stagiair(e) Multimedia Design. Je werkt volledig mee in het team en maakt kwalitatieve (design) content voor onze site, Social Media en aanverwanten. Deze content wordt zowel intern als extern gebruikt en versterken ons merk, zijn relevant voor de doelgroep en binden mensen. In samenwerking met ons marketing team help je bij het gehele proces. Je toetst onderwerpen en brengt advies uit over vorm en stijl. Deze werkzaamheden zijn te combineren met een afstudeeronderzoek.

Taken tijdens jouw stage zijn:

Vormgeven, bewaken, monitoren en rapporteren van de online interactie met consumenten op onze website en social kanalen; Het bouwen van een visuele identiteit voor het merk AfterPay; Relevant inzetten en plaatsen van de juiste vorm en inhoud van actuele content die aansluit op andere vormen van communicatie; Zorgdragen voor een optimale klantinteractie en betrokkenheid; Bijdragen aan de klantgerichte instelling van AfterPay. Ook kun je goed uit de voeten met websites, banners en html-mails. Wij vragen:

HBO opleiding (CMD, Marketing Management, Media & Entertainment Management, Interactieve Media of een relevante studie) Creatief, zelfstanding en initiatiefrijk; Goede communicatieve vaardigheden; Grote kennis van en affiniteit met social media (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Youtube, etc.); Goed gevoel voor kansen en bedreigingen (reputatiemanagement); Heb je aantoonbare affiniteit met het maken van content? Dan is er een match! Je beschikt daarnaast over de volgende competenties: creatief, hands-on mentaliteit, zelfstandig, teamplayer resultaatgericht en communicatief vaardig; Je bent vaardig in grafische programma’s als Adobe, InDesign, Illustrator en Photoshop (harde eis); Flexibele werktijden, geen 9 tot 5 mentaliteit. Wij bieden:

Marktconforme stagevergoeding; Ambitieuze en innovatieve werkomgeving; Professioneel en enthousiast team van ruim 70 collega’s. Aanvullend:

Locatie: Amsterdam. Ingang: In overleg. Duur stage: minimaal 10 maximaal 20 weken.

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Design

 • Start stageperiode

  september 2018

 • Vergoeding

  € 400 p/m

 • Contact

  sollicitatie@afterpay.nl

Werken bij AfterPay

AfterPay geeft consumenten een stukje vrijheid, rust en vertrouwen. Met AfterPay betaal je pas na ontvangst van je bestelling. Jij hebt de touwtjes in handen!

Meer over AfterPay afterpay.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.