Meeloopstage TODO: at AG Connect 3 January 2018
Vervuld

Marketing, events en social media

Onafhankelijke journalistiek over IT voor IT'ers, dat is wat we doen. We geven IT'ers inzicht en inspiratie via onze artikelen en events. Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Kom dan stage lopen bij AG Connect!

Stagebegeleider

Wil jij je ontwikkelen op het gebied van marketing? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Of je nu wilt focussen op het schrijven van teksten, het inzetten van social media, het doen van een onderzoek, het organiseren van events; het kan bij ons. Ik hoor graag van je!

AG Connect zoekt voor haar marketingafdeling een sociaal vaardige 3e jaars HBO- of WO-student die van aanpakken houdt. Een enthousiaste student die dolgraag wil ervaren hoe het is om in een commerciële uitgeverij te werken. Zelfstandig kunnen werken is een must want je krijgt je eigen projecten.

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  Je werkt aan een plan om ons nieuwe event zo goed mogelijk in de markt te zetten. Alle communicatiekanalen neem je hierin mee.

 2. 2

  Dinsdag

  Je schrijft de teksten voor de diverse communicatiekanalen om ons nieuwe event goed neer te zetten. Daarnaast maak je een mooie e-mailing (tekst en vormgeving) om bezoekers te werven.

 3. 3

  Woensdag

  Je houdt de cijfers bij en analyseert deze; hoeveel nieuwsbrieven zijn er verzonden, hoeveel geopend, hoeveel geklikt. Wat werkte goed en wat niet?

 4. 4

  Donderdag

  Je maakt een briefing voor de vormgever om communicatiematerialen te maken voor het nieuwe event of om abonnees te werven. Je laat bijvoorbeeld een landingspagina maken, een e-mailing, banners en een advertentie

 5. 5

  Vrijdag

  Om de week ben je een dag vrij en kun je genieten van een lang weekend :-)

 • Start: February 2018

  Deadline: 29-01-2018

 • € 350 p/m

Je kunt de eerste stagiair(e) bij AG Connect worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

Dé titel voor IT'ers; we schrijven voor IT'ers over IT en bereiken daarmee zo'n 85.000 IT'ers met als doel hen te voorzien van inzicht en inspiratie.

Meer over AG Connect

Related

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.