Geplaatst op 10 januari 2018 (Verloopt over 1375 dagen)
Vervuld

Online Marketing & Content (HBO/WO)

Ben jij op zoek naar een uitdagende fulltime-stage bij een groot internationaal merk waar je veel concrete ervaring op doet op het gebied van online marketing en content creatie? Wij zijn per direct op zoek naar versterking van ons Marketing team.

Wie ben jij?

 • 3e of 4e-jaars HBO/WO student met een marketing / communicatie gerelateerde studie;
 • Op zoek naar een meewerkstage voor ca 4-6 maanden. Gelet op de werkzaamheden is deze stage niet te combineren met een afstudeeropdracht;
 • In staat om snel te kunnen schakelen, prioriteiten te stellen en je hebt een proactieve instelling;
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Affiniteit met design en innovatie;
 • Beschikbaar vanaf januari / februari 2018;
 • Kennis van Adobe CS (InDesign, Photoshop en Illustrator) is een pre.

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  Nieuwe content managen op ahrend.com. Hierbij kun je denken aan het toevoegen van nieuwe productpagina's en projectreferenties. Het kan ook zo zijn dat je nieuw beeldmateriaal toevoegt of dat je de interactie verhoogt met het bedenken van een uitdagende Call to action.

 2. 2

  Dinsdag

  Meedenken aan het opzetten van een nieuwe online marketingcampagne. Hier krijg je een kijkje achter de schermen door deel te nemen aan brainstormsessies en meetings. Vervolgens kun je met deze nieuwe ideeën aan de slag op de site en socialkanalen!

 3. 3

  Woensdag

  Bijdragen aan e-commerce concepten zoals een nieuwe webshop. Je werkt in de backend van de webshop, maakt nieuwe pagina's en optimaliseert de vindbaarheid. Samen met collega's en online bureaus werk je aan het nieuwste van het nieuwste.

 4. 4

  Donderdag

  Het schrijven en vertalen(Engels) van content voor de Ahrend Blog. Je schrijft artikelen over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van kantoorinrichting.

 5. 5

  Vrijdag

  Je analyseert gegevens van ahrend.com in Google Analytics en bekijkt welke posts op social het meest succesvol zijn. Op basis van deze data denk je na over het optimaliseren van de online strategie.

Wat bieden wij?

Als stagiair(e) maak je volledig deel uit van een jong, enthousiast en gedreven team waar volop ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en input. Je gaat werken vanuit ons Ahrend Inspiration Centre in Amsterdam, een unieke en inspirerende werkomgeving. Met jouw eigen werklaptop kun je elke dag een andere werkplek uitzoeken. Als stagiair ontvang je van Ahrend een marktconforme stagevergoeding.

Zien waar je komt te werken? Ervaar dan nu ons inspirerende kantoor via Google Business View

Werken bij Ahrend Nederland bv

Bij Ahrend hebben we passie voor totaal inrichten. Of het nu gaat om het inrichten van werkplekken, ontvangst- of vergaderruimtes; wij denken graag met je mee.

Meer over Ahrend Nederland bv ahrend.com
 • Type bedrijf

  Corporate (> 500)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.