Geplaatst op 13 november 2017 (Verloopt over 1394 dagen)
Vervuld

Communicatie medewerker Rookvrije Generatie

Ben jij een groot voorstander van een Rookvrije Generatie? Positief, enthousiast en op de hoogte van de laatste social mediatrends? Heb je affiniteit met webcare en content management? Heb je een talent voor organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat je doet

Als stagiair(e) ondersteun je de Communicatiemedewerker van de Rookvrije Generatie.

Je biedt praktische ondersteuning bij de organisatie van de Rookvrije Generatie Awards. Dit event vindt in februari 2018 plaats. Tijdens dit jaarlijks event worden er Awards uitgereikt voor inspirerende rookvrije initiatieven voor verschillende categorieën zoals: personen, spelen & recreëren, sportverenigingen en gemeente.Bekijk hier een impressie van vorig jaar.

Daarnaast zorg je ervoor dat de social media-accounts van de Rookvrije Generatie altijd up-to-date zijn. Je creëert en deelt relevante content en hebt voelsprieten van wat leeft in de maatschappij. Vragen, verzoeken en meningen die binnenkomen via e-mail, de website en social media-accounts worden, bij voorkeur diezelfde dag nog beantwoord.

Wij vragen

· Een warm hart voor de Rookvrije Generatie en de doelen waar de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds zich voor inzetten.

· Een student die een HBO Communicatie en/of Marketing opleiding volgt.

· Kennis over en affiniteit met de inzet van Social Media (Facebook en Twitter), online monitoring en webcare.

· Affiniteit met de praktische ondersteuning van een event.

· Service- en klantgerichtheid.

· Goed en foutloos Nederlands, zowel mondeling als geschreven.

· Een hands on mentaliteit.

· Beschikbaarheid vanaf januari 2018 voor 24-32 uur per week. (Duur is afhankelijk van het curriculum)

· Beschikking over een eigen computer.

Daarnaast ben je in staat om zowel in teamverband als zelfstandig werkzaamheden uit te voeren. We zoeken uiteraard iemand die niet rookt en een gezonde leefstijl nastreeft. Herken jij jezelf in bovenstaande punten? Stuur dan jouw motivatie met CV naar simone.vanhalteren@alliantienr.nl.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de Rookvrije Generatie op www.rookvrijegeneratie.nl. Een stagevergoeding is mogelijk. Voor meer informatie over de deze stageplek kun je een e-mail sturen naar simone.vanhalteren@alliantienr.nl

Locatie

Zwarte woud 2, Utrecht

Werken bij Alliantie Nederland Rookvrij

De beweging op weg naar een Rookvrije Generatie is een initiatief van de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds. Rookvrij opgroeien willen wij vanzelfsprekend maken.

Meer over Alliantie Nederland Rookvrij rookvrijegeneratie.nl
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Utrecht

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.