Amsterdam UMC - VUmc

  f
 • Type bedrijf

  Corporate (> 500)

AMC en VUmc bundelen de krachten. Samen bouwen we aan een samenleving waarin ziekten worden voorkomen en patiënten worden genezen. Samen zijn we er als de aandoening bijzonder is en de behandeling complex. Samen leiden we de beste artsen en verpleegkundigen op. Samen doen we internationaal mee aan de top van het wetenschappelijk onderzoek en maken we medische doorbraken beschikbaar voor zo veel mogelijk mensen. Samen reiken we de hand aan de Amsterdamse regio, en aan iedereen die met ons gezond leven wil bevorderen en hoge kwaliteit van zorg wil leveren. Samen kunnen we dat zo veel beter dan alleen.

Ons centrum biedt topzorg aan patiënten. We zetten ons iedere dag in voor zorg, onderzoek, onderwijs en opleiding. In de hele wereld staan we bekend om onze zorgvuldige en betrokken omgang met patiënten, hun familieleden en omgeving. Met ons wetenschappelijke onderzoek staan we wereldwijd in de top 3. Dat vinden we belangrijk. Want door goed onderzoek te doen, verbeteren we onze behandelingen steeds verder.

Ook ons onderwijsprogramma is van hoog niveau. Door studenten en jonge artsen goede kennis en ervaring te bieden, zorgen wij ervoor dat u ook in de toekomst goede zorg krijgt.

Voor andere ziekenhuizen willen wij graag een krachtige rol spelen als kenniscentrum. Dit doen we in samenwerking met de eerstelijnszorg en andere zorginstanties, zoals thuiszorg en GGZ.

Goede zorg bieden en bijdragen aan de medische kennis van morgen. Dat is waar wij voor staan.

amsterdamumc.nl
 • Amsterdam

  De Boelelaan 1118

  1081 HZ Amsterdam

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.