Amsterdams Fonds voor de Kunst

 • Type bedrijf

  Online agency

 • Company size

  25 werknemer(s)

Het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK) investeert in kunst die het leven in de stad verrijkt. Het fonds is er voor alle disciplines binnen de culturele sector, voor culturele organisaties en kunstenaars. Het AFK ondersteunt zowel het experiment als bewezen kwaliteit, gevestigde en relatief nieuwe organisaties, professionele kunst en amateurkunst – uit alle delen van de stad.

Het AFK stimuleert de kwaliteit, dynamiek en pluriformiteit van de Amsterdamse kunst, en draagt bij aan een sterk en veelzijdig kunstklimaat in de stad. Het fonds is er voor alle disciplines binnen de culturele sector, voor culturele organisaties en kunstenaars. Het AFK ondersteunt zowel het experiment als bewezen kwaliteit, gevestigde en relatief nieuwe organisaties, professionele kunst en amateurkunst – uit alle delen van de stad.

Als grootstedelijk kunstfonds biedt het AFK ondersteuning aan hoogwaardige culturele activiteiten, fungeert het als aanjager van de kunst in de stad en als investeerder in een toekomstbestendige culturele sector.

afk.nl
 • Amsterdam

  Piet Heinkade, 179 Piet Heinkade, 179

  1019 HC Amsterdam

  Google Maps

Je kunt de eerste stagiair(e) bij Amsterdams Fonds voor de Kunst worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.