Artpub

  • Type bedrijf

    Start-up

  • Company size

    10 werknemer(s)

ArtPub is een online start-up en we hebben de ambitie om hét creatieve platform van Nederland (en daarbuiten) te worden. Ons platform staat voor verbinden van creativiteit, horeca, consumenten en bedrijven.

ArtPub is een online start-up en we hebben de ambitie om hét creatieve platform van Nederland (en daarbuiten) te worden. Ons platform staat voor verbinden van creativiteit, horeca, consumenten en bedrijven. We bieden creatieve belevenissen binnen een inspirerende omgeving. Dit varieert van verschillende creatieve workshops (schilderen, handletteren, graffiti etc.) tot aan creatieve teambuilding en festivals.

Onze klanten maken onder leiding van een lokale kunstenaar een schilderij in een café of restaurant. Een win-win situatie: de kunstenaar verdient geld (bij), zodat hij ruimte heeft om zijn eigen kunst te blijven maken. De horeca ondernemer heeft extra gasten in zijn zaak en de klanten hebben een leuke avond: ze zijn creatief bezig en nemen een doek mee naar huis.

We hebben net onze nieuwe branding en website gelanceerd en zijn druk bezig om onszelf te positioneren als een consumer brand.

artpub.nl

Je bent niet de eerste stagiair(e) bij Artpub

Lees ervaringen van mede-studenten.

Design

Visual & UX Design

Tijdens mijn stage bij ArtPub heb ik onder nauwe begeleiding van de creative director en marketing expert een nieuwe website ontworpen. Hierbij hoorde doelgroeponderzoek, concurrentie onderzoek en design patterns onderzoek. Ik was verantwoordelijk voor het aanleveren van het visual interface design, ...

Lees verder
When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.