Visual & UX Design

Ik studeer Communication & Multimedia Design op de HvA. Ik heb bij ArtPub mijn afstudeerstage gevolgd.

Tijdens mijn stage bij ArtPub heb ik onder nauwe begeleiding van de creative director en marketing expert een nieuwe website ontworpen. Hierbij hoorde doelgroeponderzoek, concurrentie onderzoek en design patterns onderzoek. Ik was verantwoordelijk voor het aanleveren van het visual interface design, wat een behoorlijk grote klus was. Na het aanleveren van het ontwerp, communiceerde ik regelmatig met IT over de uitvoering van het ontwerp en leerde ik meer op het gebied van projectmanagement.

Daarnaast dacht ik mee over het strategisch plannen en creëren van content voor de sociale media kanalen van het bedrijf. Bij het maken van deze content schreef ik doelgroepgerichte teksten en verzamelde, maakte en bewerkte ik beeldmateriaal.

Ik heb met plezier bij ArtPub gewerkt. Het was een prettige en leerzame werkomgeving, waarin ik mij als stagiair medeverantwoordelijk voelde voor de groei van dit jonge, creatieve bedrijf.

Meeloopstage TODO: at Artpub 30 January 2018
Vervuld

Design

ArtPub - een online startup gevestigd in Utrecht - biedt een nieuwe manier van uitgaan. We verkopen losse kaartjes voor creatieve workshops. Onze klanten maken onder leiding van een lokale kunstenaar een schilderij in een café of restaurant.

ArtPub groeit hard en is nu door heel Nederland te vinden. We weten onze fans aan ons te binden en daarnaast zijn we steeds beter in staat om nieuwe klanten te vinden. Hierin speelt onze (digital) content een cruciale rol. We zoeken iemand die ons gaat helpen met het vormgeven van alle online en offline uitingen. Denk hierbij o.a. aan het vormgeven van presentaties, video en GIF’s maken voor social media, posters en flyers.Daarnaast werk je intensief mee aan 2 grote design projecten die de komende periode op de planning staan:aanpassing van debranding enontwerp van eennieuwe website.

Wie wij zoeken:

· Een design-gerelateerde MBO+/HBO student in de laatste fase van zijn / haar studie met een passie voor vormgeving.

· Iemand die bij voorkeur ervaring heeft met het monteren van video’s.

· Kan goed overweg met Photoshop, Illustrator en Indesign.

· Een zelfstandige en leergierige student, die supergemotiveerd is om aan de slag te gaan

Wat we bieden:

· Je werkt bij snel groeiende start-up met bijbehorende vrijheid en groeimogelijkheden.

· Kans op betaalde (bij)baan na afloop van de stage. Enkele oud stagiaires zijn nog steeds werkzaam bij ons

· Jouw werk is elke dag weer zichtbaar in de markt. Geen ondersteuning of onbelangrijke klusjes, maar daadwerkelijk bijdragen als volwaardig teamlid

· Je werkt samen en leert van ervaren ondernemers en marketeers (o.a. oud Media Markt en Grolsch)Je directe begeleider is een creatieve professional met 10+ jaar ervaring o.a. bij diverse start-ups.

· Stagevergoeding

· Mogelijkheid om je stage te combineren met je afstudeeronderzoek

· Goede bereikbaarheid met OV. Zowel ons huidige als ons nieuw kantoor is ca. 10 minuten met tram / bus vanaf Utrecht Centraal)

  • € 150 p/m

Je bent niet de eerste stagiair(e) bij Artpub

Lees ervaringen van mede-studenten.

Design

Visual & UX Design

Tijdens mijn stage bij ArtPub heb ik onder nauwe begeleiding van de creative director en marketing expert een nieuwe website ontworpen. Hierbij hoorde doelgroeponderzoek, concurrentie onderzoek en design patterns onderzoek. Ik was verantwoordelijk voor het aanleveren van het visual interface design, ...

Lees verder

ArtPub is een online start-up en we hebben de ambitie om hét creatieve platform van Nederland (en daarbuiten) te worden. Ons platform staat voor verbinden van creativiteit, horeca, consumenten en bedrijven.

Meer over Artpub

Related

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.