Geplaatst op 6 maart 2019 (Verloopt over 916 dagen)
Vervuld

Wat is er voor nodig om een bedrijf te starten?

Staat jij te popelen om een eigen bedrijf te beginnen? En wil je tijdens je stage alvast proeven hoe dit in z’n werk gaat? Start dan je eigen bedrijf binnen ons bedrijf.

Begeleider

We kunnen er nog niet heel veel over zeggen maar wij hebben een super idee en we willen graag dat jij hierin mee gaat denken. We vragen jou om tijdens je stage een business case te maken voor een compleet nieuw bedrijfsonderdeel.

Wie zijn wij?

Assist Verzuim verrast al meer dan vijftien jaar kleine en grote bedrijven in verschillende branches. We zijn een gecertificeerde, landelijk werkende arbodienst met regionale roots. Onze nuchtere kijk en persoonlijke band met onze klanten zorgen steeds weer voor een aanpak op maat voor werkgevers én werknemers. Bij Assist Verzuim werken betrokken en gemotiveerde mensen. We hebben grote ambities en willen blijven groeien. Daarom zoeken wij jou!

Wat ga je bij ons doen?

In deze stage ben je onderdeel van de marketingafdeling van Assist Verzuim. Je werkt zo snel mogelijk volledig mee en bent vanaf dag 1 onderdeel van het team. Naast deze super gave opdracht om een volledig bedrijfsonderdeel op te zetten mag je ook meewerken aan andere projecten. Dit zijn voornamelijk marketingprojecten maar door onze korte lijnen zijn de projecten snel verweven met andere bedrijfsonderdelen. En dat maakt dat je afwisselende taken krijgt en het hele bedrijf gaat zien.

Je hoofdtaak is het opzetten van de businesscase omtrent het nieuwe bedrijfsonderdeel. Waarbij je na gaat denken over invulling, promotie, kosten, opbrengsten en personeel. 

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  We beginnen de week rustig. Een kop koffie en een rondje langs de social media kanalen. Dan bespreken we op de afdeling marketing wat de actiepunten voor deze week worden. Waarna jij hard aan de slag gaat met de businesscase. Je hebt vanmiddag een aantal gesprekken gepland met samenwerkingspartners en die wil je goed voorbereiden.

 2. 2

  Dinsdag

  Na het marketingoverleg denk je mee aan een actie voor de Rijsserbergloop het hardloopevent in onze vestigingsplaats waar Assist Verzuim hoofdsponsor van is. In de middag werk je de gesprekken met de samenwerkingspartners uit.

 3. 3

  Woensdag

  Vandaag ga je je volledig storten op je businesscase. Je voelt je verantwoordelijk en het project is echt jouw kindje aan het worden. Je wilt het zo groots mogelijk opzetten en gaat kijken naar de geldstromen. Hoe kan het idee rendabel worden?

 4. 4

  Donderdag

  Vandaag hebben we een meeting met een van onze reclamebureaus we evalueren een actie en bepalen de vervolg stappen. Daarna werk je mee binnen de afdeling en laat je je project even voor wat het is. Je plaatst content op social en schrijft een blog voor de nieuwsbrief.

 5. 5

  Vrijdag

  Vandaag is weer projectdag. Je evalueert je voortgang met je stage begeleider en praat de directeur bij. Hij komt met goede tips en ideeën. Yes eerst weekend en dan volgende week weer vol energie bezig met deze nieuwe ontwikkelingen.

Wat vind je bij ons? Assist Verzuim is een platte organisatie: bij ons zijn de lijnen kort. Je komt terecht in een team met enthousiaste collega’s: we werken in een prettige, informele sfeer.

Herken jij je in het volgende profiel?

 • Je bent een gedreven en creatief persoon
 • Je houdt van gezelligheid en je wilt best een minuut planken
 • Je bent proactief en zelfstandig
 • Je bent gestructureerd en ziet de grote lijnen
 • Je vindt het leuk om nieuwe ideeën op te zetten en uit te werken
 • Je volgt een commerciële, bedrijfskundige of marketinggerichte hbo-opleiding

Werken bij Assist Verzuim

Assist Verzuim verrast al meer dan vijftien jaar kleine en grote bedrijven in verschillende branches. We zijn een gecertificeerde, landelijk werkende arbodienst met regionale roots.

Meer over Assist Verzuim assistverzuim.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Rijssen

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.