Geplaatst op 19 december 2018 (Verloopt over 993 dagen)
Vervuld

Tijdschrift Vriendin zoekt videoredacteur

Zoek jij een redactie stage, maar zit je niet graag stil? Wij zoeken een videoredacteur die het leuk vindt om te filmen, monteren en die video goed weet in te zetten op social media.

Vriendin is een crossmediaal merk met een goed bezochte website en leuke events. Ook zijn we actief op Facebook, Instagram en YouTube. Iedere week verschijnen de mooiste persoonlijke verhalen in Vriendin. Daar horen natuurlijk mooie video’s bij!

Aan jou de taak om te filmen op locatie. Denk bijvoorbeeld aan een bn’er interview, een portrettenserie of metamorfose. Je mag je video’s zelf editen op de redactie. Een video is natuurlijk niet af zonder een pakkende kop en kort artikel. Als je dus ook van schrijven houdt, is deze stage echt perfect voor jou. Natuurlijk helpen we je waar nodig.

Video’s verschijnen op ons YouTube kanaal, maar je maakt ook video’s speciaal voor Instagram en Facebook. Je wordt dan ook heel enthousiast van Instagram Story’s en als Instagram een nieuwe toepassing heeft, dan weet jij dat meestal als eerste.

Wij zoeken een stagiair die:

– beschikbaar is vanaf januari of februari 2019;– een stage zoekt van minimaal 5 maanden;– een HBO opleiding volgt op het gebied van journalistiek, communicatie of design;– goed is met beeld (video en fotografie);– vlot kan monteren;– photoshop in de basis kent;– een vlotte pen heeft.

Wat bieden we jou?

– Een leerzame stage met veel mogelijkheden– Supergezellige collega’s– Een stagevergoeding– Een videocamera (graag inleveren na je stage)– Een kijkje in de wereld van bladen én websites

Leuke events die op ons lijstje staan:

– Huishoudbeurs– Vakantiebeurs– Vriendin Shopdag

Werken bij Audax Publishing

Vriendin is een van de grootste vrouwenweekbladen in Nederland. Onze stagiaires worden altijd goed begeleid en komen terecht in een fijne sfeer op onze gezellige redactie.

Meer over Audax Publishing audaxpublishing.com
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.