Meeloopstage TODO: at AXED.NL 11 June 2018
Vervuld

Marketing & Communicatie

AXED is op zoek naar marketing en communicatie stagiaires om het team te komen te versterken. Je zult je tijdens je stage bezig houden het onderhouden en het bedenken van toffe concepten voor onze diverse social media kanalen, zoals giveaways en meer.

Wat bieden wij jou?

Een toffe en uitdagende werkspot waar je dagelijks een bijdrage kan leveren aan één van de grootste urban websites van Nederland. Je doet ervaring op binnen het AXED team waar je jouw eigen creativiteit kwijt kunt en ruimte krijgt om je eigen input in te brengen.

Wil jij jouw bijdrage leveren aan één van de grootste urban platforms van Nederland? Solliciteer dan nu! We ontvangen graag je reactie en CV.

Ben jij enthousiast en heb je passie voor de urban culture? Solliciteer dan nu!

Profiel

· Student media/marketing- communicatie opleiding MBO/HBO/WO· Internet savvy· Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal· Interesse in de Urban culture en de laatste internet trends· Creatief, proactief, zelfstandig en stressbestendig· Geen 9 to 5 mentaliteit· Zin om toffe dingen te gaan maken!

Over AXEDAXED is een urban lifestyle platform dat dagelijkse frisse content publiceert op de pijlers van urban muziek, entertainment, fashion, culture en opmerkelijk. Ofwel. de heetste muziek releases, de tofste events, laatste fashion/culture trends, de meeste besproken urban hypes en opmerkelijk nieuws.

Wil jij jouw bijdrage leveren aan een van de grootste urban platforms van Nederland? Solliciteer dan nu! We ontvangen graag je reactie.

  • € ??? p/m

Je kunt de eerste stagiair(e) bij AXED.NL worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

AXED is een urban lifestyle platform dat dagelijkse frisse content publiceert op de pijlers van urban muziek, entertainment, fashion, culture en opmerkelijk. Ofwel. de heetste muziek releases, de tofste events, laatste fashion/culture trends, de meeste besproken urban hypes en opmerkelijk nieuws.

Meer over AXED.NL

Related

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.