Meeloopstage TODO: at AXED.NL 11 June 2018
Vervuld

Redactie

AXED is op zoek naar redactie stagiaires om het team te komen te versterken. Je zult je tijdens je stage dagelijks de laatste nieuws/ontwikkelingen bijhouden, content maken; zoals nieuwsberichten, artikelen en interviews afnemen van bekende influencers.

Wat bieden wij jou?

Een toffe en uitdagende werkspot waar je dagelijks een bijdrage kan leveren aan één van de grootste urban websites van Nederland. Je doet ervaring op binnen de redactie waar je jouw eigen creativiteit kwijt kunt en ruimte krijgt om je eigen input in te brengen. We verwachten dat je verantwoordelijkheid draagt, maar krijgt de vrijheid om zelfstandig te werken.

Wil jij jouw bijdrage leveren aan een van de grootste urban platforms van Nederland? Solliciteer dan nu! We ontvangen graag je reactie en CV.

Ben jij enthousiast en heb je passie voor de urban culture? Solliciteer dan nu!

Profiel ⦁ Student MBO/HBO – opleiding communicatie/journalistiek/media ⦁ Creatief, proactief, zelfstandig en stressbestendig ⦁ Internet savvy ⦁ Bekend met de urban cultuur en de laatste trends op het internet ⦁ Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal ⦁ Geen 9 tot 5 mentaliteit

Over AXEDAXED is een urban lifestyle platform dat dagelijkse frisse content publiceert op de pijlers van urban muziek, entertainment, fashion, culture en opmerkelijk. Ofwel. de heetste muziek releases, de tofste events, laatste fashion/culture trends, de meeste besproken urban hypes en opmerkelijk nieuws.

Wil jij jouw bijdrage leveren aan een van de grootste urban platforms van Nederland? Solliciteer dan nu! We ontvangen graag je reactie.

  • € ??? p/m

Je kunt de eerste stagiair(e) bij AXED.NL worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

AXED is een urban lifestyle platform dat dagelijkse frisse content publiceert op de pijlers van urban muziek, entertainment, fashion, culture en opmerkelijk. Ofwel. de heetste muziek releases, de tofste events, laatste fashion/culture trends, de meeste besproken urban hypes en opmerkelijk nieuws.

Meer over AXED.NL

Related

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.