Geplaatst op 11 juni 2018 (Verloopt over 1183 dagen)
Vervuld

Social Media

AXED is op zoek naar social media stagiaires om het team te komen te versterken. Je zult je tijdens je stage bezig houden het onderhouden en het bedenken van toffe concepten voor onze diverse social media kanalen, zoals het opzetten van give aways.

Wat bieden wij jou?

Een toffe en uitdagende werkspot waar je dagelijks een bijdrage kan leveren aan één van de grootste urban websites van Nederland. Je doet ervaring op binnen het AXED team waar je jouw eigen creativiteit kwijt kunt en ruimte krijgt om je eigen input in te brengen.

Wil jij jouw bijdrage leveren aan een van de grootste urban platforms van Nederland? Solliciteer dan nu! We ontvangen graag je reactie en CV.

Profiel

- Student media/marketing- communicatie opleiding MBO/HBO/WO - Internet savvy - Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal - Interesse in de Urban culture en de laatste internet trends - Creatief, proactief, zelfstandig en stressbestendig - Geen 9 to 5 mentaliteit - Zin om toffe dingen te gaan maken

Over AXEDAXED is een urban lifestyle platform dat dagelijkse frisse content publiceert op de pijlers van urban muziek, entertainment, fashion, culture en opmerkelijk. Ofwel. de heetste muziek releases, de tofste events, laatste fashion/culture trends, de meeste besproken urban hypes en opmerkelijk nieuws.

Wil jij jouw bijdrage leveren aan een van de grootste urban platforms van Nederland? Solliciteer dan nu! We ontvangen graag je reactie.

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Marketing

 • Start stageperiode

  -

 • Vergoeding

  In overleg

 • Contact

  team@axed.nl

Werken bij AXED.NL

AXED is een urban lifestyle platform dat dagelijkse frisse content publiceert op de pijlers van urban muziek, entertainment, fashion, culture en opmerkelijk. Ofwel. de heetste muziek releases, de tofste events, laatste fashion/culture trends, de meeste besproken urban hypes en opmerkelijk nieuws.

Meer over AXED.NL axed.nl
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Utrecht

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.