Samen met Fresh Heroes op bedrijfsjungle

Weet jij al welke creatieve beroepsrol het beste bij jou past? Dan is de bedrijfsjungle de uitgelezen kans om een kijkje in de keuken van professionals uit het werkveld te nemen. Zie hoe het er bij bedrijven aan toe gaat, hoor van experts hoe zij cases behandelen en neem van de besten aan wat het van je vergt om bij dergelijke bedrijven terecht te komen. Een compleet verzorgde dag om jou te informeren én inspireren.

Geen enkele jungle is hetzelfde. Toch kunnen we je verzekeren dat je door de dag wordt geloodst, bij vier verschillende bedrijven achter de schermen mag kijken en een lunchpakket ontvangt. Als afsluiting krijg je een echt Fresh Heroes-shirt. Hoe vet is dat?! Wij kunnen niet wachten. Jij ook niet? Schrijf je dan snel in! Benieuwd hoe zo'n dag eruit ziet? Check onze korte video!

We zijn hard bezig met het organiseren van nieuwe bedrijfsjungles. Stay tuned!

Waarom meedoen als bedrijf?

Interesse om als bedrijf in het programma van een bedrijfsjungle opgenomen te worden, wil je meer informatie ontvangen of even melden wat je van het idee vindt?

Neem contact op
 • Fonk

  Een ontzettend leuke manier om jezelf als creatief bedrijf op de kaart te kunnen zetten onder getalenteerde studenten.

  Jasper Bunschoten, UX-designer
 • GRRR

  Fresh Heroes is een fijne brug tussen het talent en het bedrijfsleven. Wij vinden het belangrijk om de afstand te verkleinen en daarmee de stap te vergemakkelijken om een goede keuze te maken na de opleiding. Dat doen ze prima!

  Jeroen Disch, Design Lead
 • Clay

  De UX-jungle is voor Clay het ideale platform om in contact te komen met jong talent. Met een groep jonge ontwerpers de diepte van het vak verkennen was een frisse ervaring!

  Ad Terlouw, UX-designer

Bedrijven die eerder met de bedrijfsjungle hebben meegedaan

Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.