Samen met Fresh Heroes op bedrijfsjungle

Weet jij al welke creatieve beroepsrol het beste bij jou past? Dan is de bedrijfsjungle de uitgelezen kans om een kijkje in de keuken van professionals uit het werkveld te nemen. Zie hoe het er bij bedrijven aan toe gaat, hoor van experts hoe zij cases behandelen en neem van de besten aan wat het van je vergt om bij dergelijke bedrijven terecht te komen. Een compleet verzorgde dag om jou te informeren én inspireren.

Geen enkele jungle is hetzelfde. Toch kunnen we je verzekeren dat je door de dag wordt geloodst, bij vier verschillende bedrijven achter de schermen mag kijken en een lunchpakket ontvangt. Als afsluiting krijg je een echt Fresh Heroes-shirt. Hoe vet is dat?! Wij kunnen niet wachten. Jij ook niet? Schrijf je dan snel in! Benieuwd hoe zo'n dag eruit ziet? Check onze korte video!

Next company jungles:

Front-end jungle (Tue 14 May 2019)

Amsterdam

Inklappen Lees meer

De front-end jungle staat volledig in het teken van.... juist: front-end! Op één dag maken we een tour langs vier verschillende bedrijven in Amsterdam. Ligt jouw toekomst in front-end development? Lijkt het jou interessant om op één dag achter de schermen te kijken bij vier verschillende bedrijven , en te horen wat de verantwoordelijkheden en werkzaamheden van de front-end developer(s) daar zijn? Dan mag je deze unieke dag niet missen!

Dagprogramma:

 • 09:30 - 09:45 verzamelen

 • 09:45 - 10:45 ?

 • 11:30 - 12:30 Lifely

 • 12:30 - 13:30 lunch (verzorgd)

 • 13:30 - 14:30 De Voorhoede

 • 15:15 - 16:15 Dept

Schrijf je gratis in!

Waarom meedoen als bedrijf?

Interesse om als bedrijf in het programma van een bedrijfsjungle opgenomen te worden, wil je meer informatie ontvangen of even melden wat je van het idee vindt?

Neem contact op
 • Fonk

  Een ontzettend leuke manier om jezelf als creatief bedrijf op de kaart te kunnen zetten onder getalenteerde studenten.

  Jasper Bunschoten, UX-designer
 • GRRR

  Je weet pas echt of een ontwerpbureau bij je past als je de sfeer hebt geproefd. Tijdens de jungle ontmoet je ontwerpers, kun je hen over alles vragen stellen, hoor je de verhalen achter het werk en krijg je een betere indruk van het bedrijf dan hun website je kan geven.

  Jeroen Disch, Design Lead
 • Clay

  De UX-jungle is voor Clay het ideale platform om in contact te komen met jong talent. Met een groep jonge ontwerpers de diepte van het vak verkennen was een frisse ervaring!

  Ad Terlouw, UX-designer

Bedrijven die eerder met de bedrijfsjungle hebben meegedaan

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.