Hallo bedrijf.

Jullie zijn waarschijnlijk nog op zoek naar een creatieve stagiair(e). Klopt? Dan zit je hier goed! Fresh Heroes biedt honderden potentiële stagiair(e)s, en wie weet zit jullie volgende junior er wel tussen. Wat je moet doen om deze creatievelingen te bereiken? Een aantrekkelijke stage-vacature plaatsen. Geheel gratis op Fresh Heroes!

Fresh Heroes helpt jullie bij het vinden van de juiste creatieveling voor de volgende stageperiode. En misschien wel langer. Door de stagebegeleider aan de vacature een persoonlijke boodschap te laten toevoegen en het weekoverzicht in te vullen, geven vacatures op Fresh Heroes een completer beeld van wat de student te wachten staat. En als een stageperiode is afgelopen, kan je de stagiair(e) een ervaring onder de vacature laten plaatsen. Op deze manier zal jullie bedrijfscultuur íets meer naar voren komen, waardoor een nieuwe generatie stagiair(e)s beter weet waar het op solliciteert. En matches eerder gemaakt zullen worden.

Aanbevolen door Fresh Heroes

Wanneer de student na het lezen van alle informatie nog steeds zo enthousiast op 'solliciteer' klikt, zal het waarschijnlijk van twee kanten klikken. We weten hoe lastig het kan zijn om de juiste persoon voor jouw bedrijf te vinden. Wij willen jullie hier dan ook bij helpen. Het enige wat je als bedrijf nog hoeft te doen, is het plaatsen van een vacature en één van de frisse helden aannemen. Waar wacht je nog op?

Plaats stageplek gratis

Waarom Fresh Heroes?

Waarom niet? We helpen je bij het vinden van de juiste match en promoten jullie bedrijfsnaam onder toekomstige young professionals.

Fresh Heroes biedt het volgende:

 • Studentenbestand met honderden potentiële stagiairs

 • Uitgebreidere informatievelden op een vacature

 • Merkpromotie onder young professionals

 • Opbouwen van een profiel met waardevolle reviews van studenten

 • Digital Agency

  Ik werk graag met de allerbeste studenten. Doordat ik nu een profiel kan opbouwen op Fresh Heroes, kunnen toekomstige studenten dat ook lezen.

  Peter Peerdeman, CTO
 • Digital Agency

  Wat een heerlijk fris platform om die lege stoel op HQ te vullen. Leuke stijl waarin in de dofheid van een stageplek goed tot z’n recht komt. En snel ook. Wij hadden in een paar dagen al een frisse kandidaat over de vloer. Inmiddels loopt de stageperiode af, dus ik moet nodig weer de vacature activeren.

  Patrick Loonstra, Designer

Vacatures van onder andere