Geplaatst op 3 januari 2019 (Verloopt over 1017 dagen)
Vervuld

VACATURE | sales & category manager

Ben je een commerciële denker en houd je van analyseren? Zit je vol ideeën en lijkt het je wel wat om mee te helpen Biano naar een hoger niveau te tillen? Dan is deze stage je op je lijf geschreven!

Houd je van online shoppen en ben je daarnaast gek op alles dat met interieur te maken heeft? Dan is deze stage echt iets voor jou! We zijn namelijk op zoek naar een sales & category manager stagiaire die met veel eigen initiatief ons platform zo-optimaal-mogelijk wilt inrichten, de leukste woon webshops aansluit, de laatste trends spot en meedenkt met commerciële mogelijkheden om merken in de spotlight te zetten. Zo draag jij meteen je steentje bij aan de groei van Biano. Hoe cool is dat?!

Wat ga je bij ons doen? Dat is easy. Jij wordt onze categorie-topper, dat betekent dat je je gaat ontfermen over eigenlijk alle categorieën die we online hebben. En dat zijn er nogal wat. Daarom aan jou de belangrijke taak om de leukste shops te spotten, ervoor te zorgen dat de categorieën er altijd PERFECT uitzien en jij dus fikst dat er onder de banken categorie geen stoel te bekennen is. Hieronder even concreet wat je taken zijn:

a) Ontdekken en toevoegen van shops aan ons overzicht; b) Contact onderhouden met deze webshops; c) Aangesloten shops adviseren over conversie optimalisatie; d) Zorgen dat het productoverzicht met categorieën dagelijks up-to-date is; e) Bijhouden wanneer welke categorieën belangrijk zijn en zorgen dat deze pagina's geoptimaliseerd worden; f) De site onder de loep nemen en ideeën aandragen ter verbetering van de usability; g) Trends spotten en aanmaken van nieuwe filters en categorieën; h) In de gaten houden van de performance na jouw optimalisatieslag; i) Nauw samenwerken met onze redactie en online marketing m.b.t aanpassingen op de site; j) Creatieve SEO-teksten schrijven.

Ben JIJ degene die we zoeken?

a) HBO-student; b) Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift; c) Analytisch vermogen; d) Communicatief sterk, zelfstandig, proactief en flexibel; e) Affiniteit met online media & -marketing; f) Met een passie voor de woon & living branche; g) Minimaal 4 dagen per week aanwezig op kantoor in Amsterdam Sloterdijk;

Vanaf januari-februari 2019 minimaal 4 tot 5 maanden beschikbaar.

Wat wij bieden

a) Een creatieve en leerzame stage bij een start-up bedrijf; b) Flexibele werktijden mogelijk; c) Een vaste vergoeding per maand.

Interesse?

Mail je C.V. met motivatie naar het onderstaande mailadres t.a.v. Denise Swaagman. Heb je vragen? Bel dan naar +31(0)20 261 79 81.

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Business

 • Start stageperiode

  februari 2019

 • Vergoeding

  € 300 p/m

 • Contact

  denise@biano.nl

Werken bij Biano

Biano.nl is een vernieuwend woon & living platform voor iedereen die zijn interieur een restyling wil geven, aan het oriënteren is voor een toekomstige verbouwing of op zoek is naar de mooiste woonitems. Alles wat je nodig hebt om mooi te kunnen wonen, vind je overzichtelijk op één plek verzameld. Handige tips & tricks, de mooiste shoppable inspiratieborden en daarnaast een netwerk aan woonprofessionals die je kunnen helpen bij het maken van keuzes.

Meer over Biano biano.nl
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.