Geplaatst op 16 november 2018 (Verloopt over 1072 dagen)
Vervuld

VACATURE | social media & content

Ben je altijd bezig met het zoeken naar online (woon)inspiratie via Instagram en Pinterest? Vind je het daarnaast ook leuk om te schrijven? Dan zijn we op zoek naar JOU!

Word jij net als wij blij van een mooi en gezellig ingericht huis? Vind je het daarnaast ook leuk om te schrijven, creatief bezig te zijn en wil je graag je steentje bijdragen aan het verbeteren van ons platform? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor onze social media & content stage bij Biano! We zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste woonliefhebber die graag ons gezellige team komt versterken.

Wat ga je bij ons doen?

a) Het bedenken & aanmaken van shopguides; b) Je houdt diverse social mediakanalen bij; c)Spotten van mooi inspiratiebeeld en hier de juiste producten bij zoeken; d) Schrijven over webshops, merken en alles dat met wonen te maken heeft, zowel creatief als voor SEO; e) Meedenken en uitvoeren van SEO strategie; f) Opzetten en ondersteunen van linkbuilding acties; g) Meedenken over creatieve ideeën om de naamsbekendheid/online zichtbaarheid van Biano te vergroten.

Ben jij degene die we zoeken?

a) HBO-student; b) Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift c) Vlotte pen d) Communicatief sterk, zelfstandig, proactief en flexibel; e) Met een passie voor de woon & living branche; f) Affiniteit met online media & -marketing; g) Minimaal 4 dagen per week aanwezig op kantoor in Amsterdam Sloterdijk;

- Vanaf januari-februari 2019 minimaal 4 tot 5 maanden beschikbaar.

Wat wij bieden

a) Een creatieve en leerzame stage bij een start-up bedrijf; b) Flexibele werktijden mogelijk; c) Een vaste vergoeding per maand.

Mail je C.V. met motivatie naar het onderstaande mailadres t.a.v. Milou Derckx. Heb je vragen? Bel dan naar +31(0)20 261 79 81.

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Marketing

 • Start stageperiode

  -

 • Vergoeding

  In overleg

 • Contact

  milou@biano.nl

Werken bij Biano

Biano.nl is een vernieuwend woon & living platform voor iedereen die zijn interieur een restyling wil geven, aan het oriënteren is voor een toekomstige verbouwing of op zoek is naar de mooiste woonitems. Alles wat je nodig hebt om mooi te kunnen wonen, vind je overzichtelijk op één plek verzameld. Handige tips & tricks, de mooiste shoppable inspiratieborden en daarnaast een netwerk aan woonprofessionals die je kunnen helpen bij het maken van keuzes.

Meer over Biano biano.nl
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.