Geplaatst op 29 augustus 2017 (Verloopt over 1471 dagen)
Vervuld

Junior Marketing en Communicatie Medewerker

Elke dag met plezier naar je stage gaan. Werken met leuke collega’s en na het werk even stoom afblazen in de sportschool van Bindinc.? Bindinc. biedt je deze kans want wij hebben een stage beschikbaar op de afdeling marketing, communicatie en sales.

Begeleider

We kijken uit naar een gezellige maar hardwerkende student die ons een handje komt helpen op de afdeling. Leer de eerste kneepjes van het vak bij ons in het bedrijf. Wij geven je daarvoor alle ruimte! Had ik al onze lekkere koffie en inpandige sportschool vermeld?

Elke dag met plezier naar je stage gaan. Werken met leuke collega’s en na het werk even stoom afblazen in de sportschool van Bindinc.? Bindinc. biedt je deze kans want wij hebben een stage beschikbaar op de afdeling marketing, communicatie en sales. Deze afdeling richt zich op de zakelijke markt, met name op adverteerders van onze titels.

Bindinc. is uitgeverij van de televisiegidsen voor de AVROTROS en KRO-NCRV. Op ons kantoor worden de televisiegidsen Avrobode, KRO Magazine, Televizier, NCRV-gids, TVFilm en Mikrogids gemaakt en vermarkt. Daarnaast leveren wij entertainment-metadata en epg-data voor aanbieders van lineaire tv, waaronder on demand. Tevens hebben we nog een afdeling die gespecialiseerd is in relatiemedia voor goede doelen, stichtingen en verenigingen en houden wij ons bezig met lean-development en innovatie. Voor meer informatie, kijk ook op www.bindinc.nl.

We zoeken een stagiair die echt meewerkt op de afdeling en zo het team kan ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden. Je werkzaamheden zullen met name zijn het onderhouden van de verschillende b2b-websites, zorgen dat hier goede SEO-teksten op staan, nieuwsbrieven opmaken en versturen, meewerken aan zakelijke relatie-evenementen zoals het Televizier- Ring Gala en het schrijven van een contentplan voor social media en andere communicatiekanalen.

Wij zoeken iemand die:

 • Een hbo of wo- opleiding volgt, bij voorkeur bedrijfskunde, communicatie, commerciële economie of media.
 • De Nederlandse taal schriftelijk en mondeling goed beheerst.
 • Creatief en leergierig is.
 • Op de hoogte is van de laatste online ontwikkelingen waaronder social media.
 • Zich goed kan verplaatsen in verschillende doelgroepen.
 • Initiatief toont.
 • Bereid is de handen uit de mouwen te steken en zo echt onderdeel te worden van de afdeling.
 • Beschikbaar is voor de duur van minimaal 8 weken.

Wat bieden wij jou:

Een stagevergoeding van € 275 per maand (o.b.v. 36 uur) maar ook een zeer leerzame stage bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Meekijken- en werken op de afdeling marketing, communicatie en sales, maar ook kennismaken met één van de grootste uitgeverijen van Nederland. Goede koffie, vers fruit, borrels en sportmogelijkheden. Ons bedrijf is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en bevindt zich in Hilversum.

Stuur ons nu jouw CV en motivatiebrief en overtuig ons waarom we jou zouden moeten uitnodigen voor een gesprek! Je kunt je sollicitatie richten aanStephanie Verwijs, Teamleider Marketing, Communicatie en Sales b2b. De startdatum is begin september.

Werken bij Bindinc.

Uitgeverij van tijdschriften en programma-informatie. Wij weten alles over films, series en video's en delen dit graag met de consument én de zakelijke markt.

Meer over Bindinc. bindinc.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Hilversum

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.