Geplaatst op 23 mei 2018 (Verloopt over 1177 dagen)
Vervuld

Communicatie Strategie

Vertaal jij onze visionaire ideeën in een communicatie plan? Waarbij je ideeën niet alleen vormgeeft in vorm van content maar ook slim nieuwe kanalen inzet om ons bedrijf te positioneren in internationale markten. Je bent van harte welkom!

Voor onze doelgroep zijn we bekend, echter de wereld om ons heen is aan het veranderen. Zaken zoals Brexit houden ons bezig en biedt nieuwe mogelijkheden, maar ook nieuwe distributiemodellen zoals internationale e-Commerce.

Als onderneming bestaan we meer dan 100 jaar, met roots in Amsterdam. In juli opent ons innovatie centrum op Schiphol, midden in het logistieke hart, waar we samen met klanten en relaties werken aan vernieuwende concepten. We zijn daarin uniek.

Dat willen we ook naar de markt communiceren en daarbij nieuwe kanalen inzetten om nieuwe doelgroepen te bereiken en internationaal. Onze ideeën willen we communiceren, en daar willen we samen met jou vorm aan geven. Een leertraject waarin we vooral willen doen.

Je bent van harte welkom om met ons een interessante reis aan te gaan ;)

Werken bij Bonded Services (International) BV

Bonded is een international logistiek bedrijf gevestigd op Schiphol. We zijn onderdeel van Iron Mountain, een beursgenoteerde US onderneming. Bij Bonded houden we ons bezig met cross-border e-Commerce. Wat er online buiten de EU wordt gekocht, komt per vliegtuig bij ons binnen en zorgen wij dat dit tijd wordt afgeleverd. Douane activiteiten zijn daarin heel belangrijk, alsmede logistiek process en slimme IT systemen.

Meer over Bonded Services (International) BV bonded.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Lijnden

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.