Geplaatst op 23 april 2018 (Verloopt over 1233 dagen)
Vervuld

Concepter & Visual designer

Vertaal jij visionaire ideeën in verbeeldende weergaven? Waarbij je ideeën niet alleen vormgeeft maar ook aan de basis aanscherpt en verrijkt om te komen tot concepten die we mogelijk daadwerkelijk realiseren. Je bent van harte welkom!

Een idee komt tot leven als deze goed wordt weergegeven in verbeeldende illustraties. Een idee wordt werkelijkheid als via concepting, proof-of-business we daadwerkelijk ontwikkelen waarbij visualisatie voor wat ons betreft een belangrijk onderdeel is naar succes. We komen graag in contact met studenten die ons daarbij verder kunnen helpen, en bieden wij een klein maar effectief en creatief team met grootste ambities :)

Werken bij Bonded Services (International) BV

Bonded is een international logistiek bedrijf gevestigd op Schiphol. We zijn onderdeel van Iron Mountain, een beursgenoteerde US onderneming. Bij Bonded houden we ons bezig met cross-border e-Commerce. Wat er online buiten de EU wordt gekocht, komt per vliegtuig bij ons binnen en zorgen wij dat dit tijd wordt afgeleverd. Douane activiteiten zijn daarin heel belangrijk, alsmede logistiek process en slimme IT systemen.

Meer over Bonded Services (International) BV bonded.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Lijnden

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.