Geplaatst op 13 juli 2020 (Verloopt over 421 dagen)
Vervuld

dashboadring

Bonded is een cross border e-Commerce dienstverlener. Meer dan 20 miljoen pakketjes per maand komen per luchtvracht bij ons aan. Wij zorgen dat deze zo snel als mogelijk bij consumenten in de EU worden afgeleverd. Dat is onze uitdaging iedere dag.

Als Bonded kennen wij 2 core-processen: een straks logistiek proces, en een complex douane process. Beide zijn bijzonder gezien de snelheid waarmee wij moeten werken, maar daarbij ook voldoen aan strenge eisen.

Het logistiek proces, alsmede de informatievoorziening met onze klanten, is altijd voor verbetering vatbaar. Wij willen onderzoek laten doen naar de implementatie van dashboards voor zowel interne als externe relaties.

Ontwerp, interactie design, en realisatie, binnen een complex IT landschap met enorme volumes data, waar onze medewerkers profijt van hebben maar ook klanten inzicht krijgen op speelse doch zakelijke wijze in voortgang.

 • Type vacature

  Afstudeeronderzoek

 • Vakgebied

  Design

 • Start stageperiode

  augustus 2020

 • Vergoeding

  € 450 p/m

 • Contact

  hrm@bonded.nl

Werken bij Bonded Services (International) BV

Bonded is een international logistiek bedrijf gevestigd op Schiphol. We zijn onderdeel van Iron Mountain, een beursgenoteerde US onderneming. Bij Bonded houden we ons bezig met cross-border e-Commerce. Wat er online buiten de EU wordt gekocht, komt per vliegtuig bij ons binnen en zorgen wij dat dit tijd wordt afgeleverd. Douane activiteiten zijn daarin heel belangrijk, alsmede logistiek process en slimme IT systemen.

Meer over Bonded Services (International) BV bonded.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Lijnden

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.