Geplaatst op 17 april 2018 (Verloopt over 1278 dagen)
Vervuld

Innovatie management

Een nieuw innovatiecentrum op Schiphol waar alles draait om internationaal logistiek en vooral de flow van informatie en wet- en regelgeving. Een blue-ocean met vele uitdagingen en (on)mogelijke projecten.

We vragen een aankomend innovatie management talent die mede vorm geeft aan het innovatiecentrum. Een talent die neus heeft voor datgene wat onze interesse wekt, startups en uitgewerkte ideeën. Maar ook goed methodisch te werk gaat als het gaat om validatie en het verder brengen van idee naar implementatie. 

Digitaal staat centraal, de mogelijkheden ervan kun je inzien en vertalen.

Dan hebben we een mooie plek waarin je kunt leren en groeien, en samen met een team waar je veel ervaring en kennis vindt en kunt inzetten.

Werken bij Bonded Services (International) BV

Bonded is een international logistiek bedrijf gevestigd op Schiphol. We zijn onderdeel van Iron Mountain, een beursgenoteerde US onderneming. Bij Bonded houden we ons bezig met cross-border e-Commerce. Wat er online buiten de EU wordt gekocht, komt per vliegtuig bij ons binnen en zorgen wij dat dit tijd wordt afgeleverd. Douane activiteiten zijn daarin heel belangrijk, alsmede logistiek process en slimme IT systemen.

Meer over Bonded Services (International) BV bonded.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Lijnden

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.