Geplaatst op 13 juli 2020 (Verloopt over 460 dagen)
Vervuld

online marketing

Als Bonded willen we ons na 100 jaar opnieuw uitvinden en presenteren aan de internationale markt. We willen opvallen middels een actieve online marketing strategie. We zijn als onderneming actief in cross-border eCommerce logistics in de EU.

Een online marketing strategie die verder gaat, waarin geëxperimenteerd mag worden. Niet alleen de bekende social media kanalen, maar ook specifieke kanalen zoals in China en US. We zijn bekend in de markt, maar willen nieuwe klanten aanspreken en bestaande klanten ook informeren over onze dagelijkse logistieke processen. 

Aan jou om niet alleen strategisch dit vorm te geven, maar ook invulling te geven. En uiteraard beheersbaar op een gestructureerde manier. 

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  Marketing en sales meetings, weekplanning, fact-finding.

 2. 2

  Dinsdag

  Onderzoek media kanalen

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Marketing

 • Start stageperiode

  augustus 2020

 • Vergoeding

  € 450 p/m

 • Contact

  hrm@bonded.nl

Werken bij Bonded Services (International) BV

Bonded is een international logistiek bedrijf gevestigd op Schiphol. We zijn onderdeel van Iron Mountain, een beursgenoteerde US onderneming. Bij Bonded houden we ons bezig met cross-border e-Commerce. Wat er online buiten de EU wordt gekocht, komt per vliegtuig bij ons binnen en zorgen wij dat dit tijd wordt afgeleverd. Douane activiteiten zijn daarin heel belangrijk, alsmede logistiek process en slimme IT systemen.

Meer over Bonded Services (International) BV bonded.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Lijnden

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.