Geplaatst op 7 februari 2019 (Verloopt over 943 dagen)
Vervuld

PRODUCTIE TALENT!

Boomerang zoekt productietopper!

Productie Stagiair(e), dan moet je vast een hoop produceren? Nou, inderdaad! Je bent de hele dag lekker bezig met productiewerk voor fotoshoots op het strand, filmshoots in een dikke villa of het organiseren van een onze vele personeelsuitjes. Daarnaast ondersteun je ook onze Officemanager met het runnen van het circus dat Boomerang heet.

Profiel werknemer 

Allereerst volg je een HBO-opleiding die relevant is voor deze stage, maar da’s logisch. Daarnaast ben je leergierig, enthousiast, zelfstandig, proactief en kun je creatief en oplossingsgericht denken. Zijn we dan nog iets vergeten? Eeeeh, o ja! Het is heel belangrijk is dat je een rijbewijs hebt.

Wat bieden wij

Een prima stagevergoeding van 500 euro per maand. Niet genoeg? Nou vooruit, je krijgt er nog een hoop extra’s bij: een Macbook van de zaak, een bureau met bijpassende stoel en natuurlijk een boel supergezellige collega’s. In ons kantoor in Amsterdam Noord gaat bijna niets zoals het hoort, maar uiteindelijk lukt alles. Werken bij Boomerang is een feestje en we hangen ook nog eens de slingers voor je op. Tenminste, als je jarig bent.

Werken bij Boomerang Agency

Boomerang Agency maakt spraakmakende en speelse content, van social media tot tv-commercials. Daarbij hebben we als motto 'gaat niet, bestaat niet'.

Meer over Boomerang Agency agency.boomerang.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.