Bouw & Van de Meerendonk

    f
  • Type bedrijf

    Klein (< 20)

Bouw & Van de Meerendonk is een gespecialiseerd en professioneel adviesbureau dat zich richt op duurzame performance verbetering voor haar klanten.

Bedrijf:
Bouw en Van de Meerendonk is een gespecialiseerd en professioneel adviesbureau met jarenlange ervaring, dat organisaties helpt aantoonbaar te voldoen aan wet- en regelgeving. Wij werken voor een diversiteit aan klanten binnen de sectoren IT, Telecom, Zakelijke dienstverlening en Zorg. Om de implementatie en het beheer van managementsystemen efficiënter en leuker te maken, hebben we de online applicatie SmartManSys ontwikkeld. Een geïntegreerd managementsysteem dat organisaties via verschillende modules alle ondersteuning biedt om hun managementsysteem snel in te richten en efficiënt te onderhouden. Klanten van Bouw & Van de Meerendonk gebruiken SmartManSys veelal met het doel zich te certificeren voor een bepaalde ISO/NEN/ISAE normering. Zo is een populaire norm op dit moment de ISO 27001 normering voor informatiebeveiliging. Met een dergelijke certificering is een bedrijf in staat om aan haar klanten te laten zien dat informatiebeveiliging geborgd is in de organisatie en dat bijvoorbeeld klantdata veilig verwerkt wordt.

Missie:
Succesvolle managers en ondernemers verbeteren hun organisatie op een gebalanceerde manier. Met oog voor het juiste evenwicht tussen inhoudelijke structuren en menselijk gedrag. Bouw en Van de Meerendonk biedt deze combinatie aan. Bij de implementatie van integrale managementsystemen besteden wij uitgebreid aandacht aan de bewustwording van uw medewerkers. Zij zijn immers de sleutel tot het succes. Veranderprocessen benaderen we op onze eigen(wijze) manier. Gericht op échte verbetering voor uw organisatie en klanten. Met teams die samen op een plezierige manier een klus klaren. Het resultaat? Aantoonbare kwaliteit voor betere resultaten en tevreden stakeholders. Tastbare resultaten waar we trots op zijn.

bmgrip.nl
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.