Meeloopstage TODO: at Bouw & Van de Meerendonk 3 May 2019

IT Project manager E-learning module

Wij zijn op zoek naar een stagiair die met ons mee wilt denken over een E-learning module om bewustwording ten aanzien van informatiebeveiliging te verhogen.

Stagebegeleider

Gezocht profiel:

Om bewustwording van onze klanten ten aanzien van informatiebeveiliging te vergroten willen we een e-learning module laten ontwikkelen en deze toevoegen aan onze SmartManSys applicatie. Een voorbeeld van een functionaliteit welke geïntegreerd kan worden in deze module is het uitzetten van een phishing email. Hiermee kan er bij medewerkers worden getoetst of zij gevoelig zijn voor een dergelijke email. De medewerkers die de phishing mail openen kunnen door gestuurd worden naar onze applicatie waar zij een awareness training kunnen volgen op het gebied van informatiebeveiliging.

De probleemstelling luidt dan ook als volgt: Op welke wijze kan Bouw & Van de Meerendonk het beste vormgegeven worden? Samen met de verschillende Business Consultants en Software ontwikkelaar zul je in overleg treden hoe dit het beste gerealiseerd kan worden. Jouw verantwoordelijkheid ligt met name in het uitdenken van een functioneel en technisch ontwerp, dat uiteindelijk door een software engineer verder uitgewerkt zal gaan worden.

Wat breng je mee?

Je voelt je thuis in een compacte organisatie met groeiambitie. Je bent ondernemend, zelfstandig, flexibel en representatief. Je bent goed in het contact en sterk in rapportage en presenteren. Je bent gesprekspartner voor bestuur, gebruikersorganisatie èn ICT. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

  • Start: June 2019

    Deadline: 14-06-2019

  • € 500 p/m

Je kunt de eerste stagiair(e) bij Bouw & Van de Meerendonk worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

Bouw & Van de Meerendonk is een gespecialiseerd en professioneel adviesbureau dat zich richt op duurzame performance verbetering voor haar klanten.

Meer over Bouw & Van de Meerendonk

Related

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.