Geplaatst op 26 juni 2017 (Verloopt over 1573 dagen)
Vervuld

WANTED: Pro-actieve Human Resource Collega!

Tijd om alles wat je tijdens jouw studie hebt geleerd in de praktijk te brengen! De HR stagiair zal zich o.a. bezighouden met het gehele recruitmentproces. Daarnaast zijn wij ontzettend benieuwd naar welke inzichten jij mee kunt brengen vanuit de studie!

Begeleider

Hee, wat leuk dat je op dit profiel kijkt! Ben je enthousiast over het HR-vak, ben je proactief, heb je goede ideeën en kun je administratief ook goed uit de voeten? Dan ben ik op zoek naar jou! Wil je graag onderdeel uitmaken van BrandDeli, waar naast echt meedraaien, veel leren en hard werken, FUN ook hoog op onze agenda staat? Stuur dan je CV en motivatiebrief z.s.m. naar rebecca.hogenhout@branddeli.nl.

· Ondersteuning op de HR-afdeling bij de dagelijkse (administratieve) werkzaamheden: van het schrijven van brieven tot het doorvoeren van wijzigingen.

· Ondersteuning in het digitaliseren van diverse administratieve processen.

· Support bij recruitment: leer alles over het aantrekken en aannemen van nieuw toptalent! Van het schrijven van vacatureteksten, het plaatsen van de vacatures op alle nodige kanalen en actief meedenken over nieuwe wervingsprocessen, tot het voeren van sollicitatiegesprekken.

· Schrijven van het HR-Bulletin, dat je 1 keer per maand verstuurt naar het gehele bedrijf.

· Meedenken en ondersteuning op het gebied van implementatie van diverse vraagstukken en HR-beleid.

· Controleren volledigheid personeelsdossiers.


Wie zoeken wij?

· Iemand met een positieve, flexibele, proactieve en enthousiaste instelling, zelf startend en ‘hands-on’ in elke situatie.

· Je bent nieuwsgierig en ondernemend.

· Je bent stressbestendig en gewend om op meerdere projecten tegelijkertijd te werken.

· Je kunt goed gestructureerd, nauwkeurig en zorgvuldig werken.

· Onze voorkeur gaat uit naar een stagiair met de (afstudeer)richting Human Resource Management, Personeelsmanagement, Personeel & Arbeid, Bedrijfskunde, Psychologie of soortgelijke richting op HBO/WO-niveau. Je zit bij de start van je stage ten minste in het 3e jaar.

· Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift. Uitstekende schrijfvaardigheid is hierbij echt een must!

· Je bent in staat zelfstandig te werken maar schroomt niet om, indien nodig, om hulp te vragen.

Wij bieden

· De stageplek betreft een 40-urige werkweek op ons kantoor in Amsterdam in het creatieve hart van Amsterdam-Noord.

· Wij bieden je zelfstandigheid en je denkt actief mee met het HR-team en draagt verbeterpunten aan waar jij kansen en mogelijkheden ziet.

· Periode: vanaf juni / juli 2017.

· Duur:minimaal 5-6 maanden, langer is zeker mogelijk.

· Opmerking:in overleg kan de stage ruimte bieden voor een opdracht en/of onderzoek. Om de stage goed uit te voeren dien je minimaal 4 dagen mee te lopen en een meewerkstage heeft de voorkeur.

· Werkniveau: HBO, WO.

· Lunch: dit doen wij met z’n allen aan een grote eettafel en is voor stagiairs gratis!

· Locatie: een kantoor waarvan je foto’s wilt maken en waarbij het elke dag voelt of je thuiskomt, compleet met een bibliotheek, openhaard, open werkplekken en een gezamenlijke lunchplek.

· Ongekend goede werksfeer: met onze Deli’s Chef die elke dag de heerlijkste, verse lunches maakt, borrels, een legendarisch kerstfeest, de leukste teamuitjes en nog wel het belangrijkste: ondernemende en betrokken collega’s.

Werken bij BrandDeli C.V.

Werken bij BrandDeli betekent werken bij een mediabedrijf in Amsterdam voor dertien van de leukste mediamerken van Nederland: o.a. op TV; Comedy Central en MTV. Daarnaast representeert BrandDeli ook Twitter en het online videoplatform MyChannels.

Meer over BrandDeli C.V. branddeli.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.