Bureau Feith Not confirmed

Dit bedrijf is nog niet geclaimd, waardoor we niet kunnen garanderen dat de inhoud van de vacatures actueel is. Vertegenwoordig jij Bureau Feith? Stuur een mailtje naar info@freshheroes.com.
  f
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

Bureau Feith is een jong en ambitieus team van mensen die mooie websites willen maken, volgens de nieuwste trends. Het team van Bureau Feith bestaat uit jonge, ondernemende en nieuwsgierige mensen. Door deze nieuwsgierigheid blijven we ontdekken, en blijft het werk dat we leveren up to date.

We doen dit vanuit hartje Amsterdam, maar onze klantenportfolio beslaat heel Nederland. Op ons kantoor heerst er een open sfeer en nuchtere cultuur, dit is ook hoe wij met onze klanten omgaan. We denken en luisteren mee met de klant, geven advies en handvatten, om uiteindelijk samen tot een mooi eindresultaat te komen!
Binnen Bureau Feith werken mensen die verstand hebben van techniek, usability, visueel, teksten, marketing en die over dit alles graag met u meedenken. Kom eens langs, bel of stuur gerust een mail. Wij verwelkomen u graag op ons kantoor in het centrum van Amsterdam.

WAT DOET BUREAU FEITH
Bureau Feith is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van mobiele en responsive websites. We creëren professionele en gebruiksvriendelijke websites, die perfect zichtbaar zijn op ieder device. Het maakt niet langer meer uit op welk apparaat de website geraadpleegd wordt; door het automatisch meeschalen van het responsive webdesign wordt de website altijd goed weergegeven. Bovendien verhoogt dit ook de gebruiksvriendelijkheid. Zo kan men de desktopwebsite bedienen met de muis, maar zal de website op de smartphone door het gebruik van grote knoppen beter te navigeren zijn met de duim. We leven in een tijd waar online communicatiemiddelen ontzettend belangrijk zijn, voor iedere organisatie, groot of klein, commercieel of niet-commercieel, heel Nederland is mobiel en het visitekaartje van uw organisatie kan daarin niet achter blijven!

Bureau Feith beschikt naast veel ervaring op het gebied van website-ontwikkeling, ook over veel expertise op het gebied van online-marketing, content-marketing, SEO en linkbuilding. Wij denken graag mee, adviseren onze klanten en helpen ze een optimaal rendement te halen uit hun website. We adviseren van het ontwerp voor een nieuwe huisstijl, tot en met het gericht schrijven van website-teksten tot en met de beste structuur-opbouw van de site ten behoeve van de SEO (vindbaarheid). Wij gaan voor een persoonlijke benadering en u wordt altijd goed betrokken tijdens het gehele proces. Bovendien heeft u de mogelijkheid om na oplevering zelf toegang te krijgen tot het CMS (WordPress) met de inlogcodes zodat u overal makkelijk zelf bij kunt. De klanten die wij reeds in ons portfolio hebben, ervaren dit als zeer prettig. Bovendien regelt Bureau Feith ook de hosting van uw website, zodat u alles onder één dak en één aanspreekpunt heeft.

Met een mobielvriendelijke website die visueel, tekstueel en technisch volledig in orde is, wordt de zichtbaarheid van uw merk, de vindbaarheid van uw organisatie en de kracht van uw merk vergroot. Zoals wij zorgen voor onze klanten, zorgt u voor uw klanten met een optimale gebruikerservaring van uw visitekaartje.

bureaufeith.nl
 • Amsterdam

  Frederiksplein 1

  1017 XK Amsterdam

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.