Geplaatst op 18 september 2017 (Verloopt over 1449 dagen)
Vervuld

marketing en communicatie

We zijn doorlopend op zoek naar stagiaires die ons buro komt versterken!

Buro Dertig is een creatief bureau gevestigd in Utrecht. We voeren in opdracht klussen uit op het gebied van productie en communicatie. Onze opdrachtgevers zijn onder andere: Paradox, het Café Theater Festival, Yes! We Connect en Fotofestival Schiedam. Onze standplaats is Utrecht, maar we werken voor opdrachtgevers door het hele land. Dit betekent dat we veel onderweg zijn en op locatie werken. Het leuke hieraan is dat je hierdoor een kijkje in de keuken van veel verschillende organisaties krijgt.

Als stagiair(e) bij Buro Dertig zijn je taken omvangrijk en divers: zo werk je niet alleen mee aan verschillende opdrachten die wij op dit moment uitvoeren, maar draag je ook je steentje bij de ontwikkeling van ons ‘Buro’ zelf. Je werkzaamheden betreffen onder andere:

1. Ondersteuning bij alle relevante opdrachten op het gebied van marketing & communicatie en/of productie (al naar gelang ervaring en interesse);
2. Ontwikkelen en opzetten van eigen evenementen en/of workshops;
3. Aanleggen en bijhouden van perslijsten en –contacten;
4. Onderhouden van de website en social media van Buro Dertig;
5. Schrijven van artikelen, blogs etc.;
6. Versturen van mailings.

Wat verwachten wij?
Je volgt een relevante opleiding op minimaal hbo-niveau. Je bent leergierig, nauwkeurig én bent nieuwsgierig naar het werken in een kleine, dynamische organisatie. Daarnaast kan je snel schakelen tussen werkzaamheden en heb je een vlotte pen. Enige kennis van de culturele sector is vereist. Verder verwachten wij dat je beschikt over een eigen laptop en heeft het onze voorkeur als jij woonachtig bent in (de omgeving van) Utrecht.

Wat bieden wij?
Wij bieden intensieve een op een begeleiding bij gevarieerde en uitdagende werkzaamheden. Je krijgt de vrijheid om zelfstandig taken uit te voeren, waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën. Daarnaast ontvang je natuurlijk een kleine vergoeding voor je werkzaamheden en worden je reiskosten vergoed. Als kers op de taart zijn onze lekkere en gezonde lunches ook nog eens inbegrepen.

Solliciteren?
Stuur je motivatiebrief en curriculum vitae met (pas)foto naar info@burodertig o.v.v. ‘stage Buro Dertig’.

Contact
Stel gerust je vragen via info@burodertig.nl of bel +31(0)6 12 48 01 09 (Malou te Wierik) of +31(0)6 14 16 73 96 (Floor van den Elsen).
www.burodertig.nl.

 • Type vacature

  TODO: vacancy.type.

 • Vakgebied

  Marketing

 • Start stageperiode

  oktober 2017

 • Vergoeding

  € 150 p/m

 • Contact

  info@burodertig.nl

Werken bij Buro Dertig

Buro Dertig is een creatief bureau voor marketing, communicatie en projectmanagement in Utrecht. We vertalen concepten naar concrete plannen voor festivals en culturele instellingen en helpen creatieven bij het uitvoeren van hun ideeën.

Meer over Buro Dertig burodertig.nl
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Utrecht

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.