Burst Not confirmed

Dit bedrijf is nog niet geclaimd, waardoor we niet kunnen garanderen dat de inhoud van de vacatures actueel is. Vertegenwoordig jij Burst? Stuur een mailtje naar info@freshheroes.com.
    f
  • Type bedrijf

    Midden (20 - 150)

Wij zijn Burst. We gebruiken onze hersens, harten en handen om merken en consumenten dichter bij elkaar te brengen. Vanuit data en inzichten ontwerpt en ontwikkelt Burst digitale producten van het hoogste niveau.

Burst is een digitaal bureau van een andere orde. We zijn moderne ambachtslieden. Sociale technici. We gebruiken onze hersens, harten en handen om merken en consumenten dichter bij elkaar te brengen. Vanuit data en inzichten ontwerpt en ontwikkelt Burst digitale producten van het hoogste niveau.

Burst groeit explosief sinds 2008 en werd drie keer achter elkaar verkozen tot snelst groeiende digitale bureau in Deloitte’s Fast 500. Met een internationaal team van makers en denkers werken we nauw samen met opdrachtgevers uit meer dan 60 landen om toegevoegde waarde te blijven bieden aan hun klanten. Steeds weer, steeds meer.

burst-digital.com
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.