Buzzcapture

  • Type bedrijf

    Online agency

  • Company size

    41 werknemer(s)

Benieuwd welke ontwikkelingen er binnen jouw merk spelen of wil je beginnen met reputatiemanagement en social media monitoring? Met een breed aanbod aan diensten en producten kan Buzzcapture jouw organisatie hier optimaal in bij staan.

REPUTATIEMANAGEMENT
Onze Brand Monitor is een all-in-one tool waarin alle social media, online media, radio, TV en kranten gemonitord kunnen worden. Op deze manier ben je in staat om alle uitingen rondom jouw merk realtime bij te houden of gepersonaliseerde alerts in te stellen. Tevens bieden wij realtime en op maat gemaakte rapportages aan waarmee we dieper in de doelgroep en de uitingen kunnen duiken voor jouw organisatie.

MEDIA MONITORING
Met onze Brand Monitor kan je realtime inzien hoe jouw organisatie genoemd wordt op social media, online media, radio, TV en kranten. In de tool maak je eenvoudig zelf rapportages, met relevante data als volume, bereik, sentiment, PR-waarde en meer.

WEBCARE
De Social Inbox is onze webcaretool waarmee webcareteams snel en gemakkelijk kunnen reageren op uitingen en biedt uitgebreide mogelijkheden om deze berichten te categoriseren en archiveren.

buzzcapture.com

Je kunt de eerste stagiair(e) bij Buzzcapture worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.