Buzzcapture

    f
  • Type bedrijf

    Midden (20 - 150)

Benieuwd welke ontwikkelingen er binnen jouw merk spelen of wil je beginnen met reputatiemanagement en social media monitoring? Met een breed aanbod aan diensten en producten kan Buzzcapture jouw organisatie hier optimaal in bij staan.

REPUTATIEMANAGEMENT
Onze Brand Monitor is een all-in-one tool waarin alle social media, online media, radio, TV en kranten gemonitord kunnen worden. Op deze manier ben je in staat om alle uitingen rondom jouw merk realtime bij te houden of gepersonaliseerde alerts in te stellen. Tevens bieden wij realtime en op maat gemaakte rapportages aan waarmee we dieper in de doelgroep en de uitingen kunnen duiken voor jouw organisatie.

MEDIA MONITORING
Met onze Brand Monitor kan je realtime inzien hoe jouw organisatie genoemd wordt op social media, online media, radio, TV en kranten. In de tool maak je eenvoudig zelf rapportages, met relevante data als volume, bereik, sentiment, PR-waarde en meer.

WEBCARE
De Social Inbox is onze webcaretool waarmee webcareteams snel en gemakkelijk kunnen reageren op uitingen en biedt uitgebreide mogelijkheden om deze berichten te categoriseren en archiveren.

buzzcapture.com
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.