Meeloopstage TODO: at Buzzcapture 5 May 2017
Vervuld

Communicatie & PR

Ben jij student in de richting communicatie of journalistiek (HBO of WO) en wil jij je onderscheiden met relevante werkervaring op je CV? Dan is een stage bij Buzzcapture iets voor jou!

Als stagiair Communicatie en PR ondersteun je het marketingteam van Buzzcapture met de uitrol van diverse contentmarketingcampagnes, onderzoek je nieuwe mogelijkheden in het speelveld en denk je actief mee met PR campagnes in binnen- én buitenland. Een stagiair bij Buzzcapture werkt volledig mee met de rest van het team. Je krijgt dus veel verantwoordelijkheden en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Buzzcapture is een snelgroeiende en informele organisatie in Amsterdam met een leidende rol in het Nederlandse social media landschap. Wij leren je alles over social media monitoring en hoe je data het beste kunt analyseren. Hiervoor bieden we je een vergoeding van €300,- per maand lunch, ijsjes en bier op vrijdagmiddag.

Periode: startdatum en aantal dagen in overleg.

  • € ??? p/m

Je kunt de eerste stagiair(e) bij Buzzcapture worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

Benieuwd welke ontwikkelingen er binnen jouw merk spelen of wil je beginnen met reputatiemanagement en social media monitoring? Met een breed aanbod aan diensten en producten kan Buzzcapture jouw organisatie hier optimaal in bij staan.

Meer over Buzzcapture

Related

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.