Geplaatst op 22 augustus 2019 (Verloopt over 12 dagen)

Grafisch design stage - By Sarah

Ben jij een creatieveling met een liefde voor design en beeld die het ook nog eens leuk vind mee te kijken bij het hebben van jouw eigen bedrijf? Wie weet is er een goede match en ben jij de stagiaire waar ik naar op zoek ben!

By Sarah bestaat uit Sarah Meers, een freelance art director / grafisch designer die vanuit haar kantoor in hartje Amsterdam werkt voor klanten als &C Magazine, Hudson's Bay, Nubikk, Trendburo Zorro en verschillende uitgeverijen en startende labels.Voor de komende 5 maanden ben ik op zoek naar een enthousiaste stagiaire met een liefde voor beeld en design die mij wil komen ondersteunen in verschillende design projecten gefocust op grafisch design, beeld, concept en branding. Ben jij een creatieveling met een liefde voor design en beeld die het ook nog eens leuk vind mee te kijken bij het hebben van jouw eigen bedrijf? Wie weet is er een goede match en ben jij de persoon waar ik naar op zoek ben!Vereisten- Basiskennis van Adobe Photoshop, Indesign en Illustrator- Kennis van Keynote is een pré- Wonend in Amsterdam- Bezit van een laptop (Apple)

Werken bij By Sarah

Sarah Meers is een freelance art director / vormgever gespecialiseerd in grafisch design, concept ontwikkeling en branding. Klanten variëren van grotere commerciële merken zoals &C, Hudson's Bay, Comedy Central, Nubikk tot aan startende labels.

Meer over By Sarah instagram.com
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.