Geplaatst op 20 februari 2018 (Verloopt over 1334 dagen)
Vervuld

Content Marketing Koning(in)

CalWie? Caldera Group dus. Aangenaam, het beste B2B marketingteam van Nederland. We behalen de beste on- en offline resultaten en zijn het marketingteam van ruim 30 B2B bedrijven! En...wij hebben een stageplaats vrij in ons Crossmediale kingdom.

Het echte werk:

Jij hebt vast geen zin om de prullenbak te legen, koffie te halen of verbannen te worden naar het kopieerhok. Mooi, want dat is nou precies waar wij niet op zitten te wachten.

Tijdens deze stage bouw je een portfolio op waar je mee thuis kan komen.

Je denkt mee over de on- en offline uitingen van onze klanten, beheert verschillende social media kanalen, duikt in de materie, gaat aan de slag met zoekmachinemarketing, schrijft de strakste teksten, bemoeit je met de look and feel, en interviewt als een koning.

Jij bent Koning(in):

 • HBO, lekker op weg in jouw studie
 • Nederlands; schrijven, spreken, je doet het lekker ABN
 • Schrijven; daar word je blij van
 • Content; jij weet hoe tekst en beeld elkaar versterkt
 • Nieuwsgierigheid; jij wilt alles weten van elk onderwerp
 • Omschakelen; je schakelt naadloos van het ene onderwerp naar het andere
 • Kritisch; niets gaat de deur uit zonder jouw kritische blik

Wij...

ontvangen je natuurlijk met open armen. Begeleiden je bij jouw schoolprojecten, betrekken je bij onze werkzaamheden en lachen om jouw grapjes.

Daarnaast is er een mooie werkplek voor je ingericht, eten we elke middag een heerlijke lunch en pakken we samen een borrel op vrijdagmiddag!

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  De eerste dag van de week beginnen we fris en fruitig. Je kijkt door je planning wat je allemaal gaat doen aankomende week. Een blog schrijven? Een contentkalender voor de social media kanalen van een van onze klanten opstellen? Samen met de designer de opmaak van een nieuwsbrief bepalen? Het kan allemaal. Na de lunch sluit je aan bij de wekelijkse vergadering.

 2. 2

  Dinsdag

  Vandaag zijn niet alle collega's er, sommigen zijn op vestiging Alkmaar, sommigen bij een klant. Jij bent lekker bezig met wat je het liefst doet: content creëren. Misschien dat je nog een meeting hebt om je mening te geven over een bepaalde tekst. Jouw mening horen we tenslotte heel erg graag!

 3. 3

  Woensdag

  Dat is leuk! Er is vandaag een brainstorm over een event. Hoe gaan we het insteken? Wat vind jij ervan? Nog goede ideeën? Na de lunch met o.a. verse sla en fruit kan je er weer tegenaan.

 4. 4

  Donderdag

  Gezelligheid! Iedereen is weer op kantoor. Successen behaald? Benoem ze! Een collega vraagt je om nog even de feedback van een klant te verwerken. Jij pakt dat natuurlijk graag op!

 5. 5

  Vrijdag

  En de week is alweer om! De lunch is vandaag ietsje minder gezond, een broodje of frietje halen mag altijd op vrijdag! We sluiten de dag af met een gezellige borrel en een zenuwslopende airhockeywedstrijd.

Zin om de Koning(in) te worden? Stuur dan jouw CV, portfolio en motivatiebrief. Vragen over deze vacature? Stel ze aan Sanne Dijkstra via 085 485 1000.

Werken bij Caldera Group

Aangenaam, het beste B2B marketingteam van Nederland. Met onze tactische marketing strategieën, doeltreffende analyses, gave ideeën en de beste on- en offline resultaten zijn wij het marketingteam van ruim 30 B2B bedrijven!

Meer over Caldera Group calderagroup.nl
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Amersfoort

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.