Geplaatst op 19 december 2017 (Verloopt over 1357 dagen)
Vervuld

Cross Media Design Baas i.o.

Met onze tactische marketing strategieën, doeltreffende analyses, gave ideeën en de beste on- en offline resultaten zijn wij het marketingteam van ruim 30 B2B bedrijven! En...wij hebben een stageplaats voor een stageBaas. Ben jij klaar voor promotie?

Begeleider

Welk resultaat wil jij aan het eind van je stage hebben behaald? We gaan hier samen aan werken!

Sanne van der Es, Marketeer

Het echte werk:

Jij hebt vast geen zin om de prullenbak te legen, koffie te halen of verbannen te worden naar het kopieerhok. Mooi, want dat is nou precies waar wij niet op zitten te wachten.

Als Cross Media baas i.o. draai je lekker mee met ons marketingteam. Jij denkt na over marketingstrategieën, bent het creatieve brein achter het design van on- en offline uitingen en bent actief betrokken bij het ontwikkelen van digitale content.


Jij bent Baas:

 • Creatief
 • Kritisch
 • HBO, lekker op weg in jouw studie
 • Nauwkeurig
 • Adobe (CC), Indesign, Photoshop en Illustrator
 • En als echte baas i.o. ben je natuurlijk zelfstandig en niet vies van een deadline hier en daar.

Het zou prettig zijn als je al baasje bent in:

 • Adobe Premiere, After effects, Grafische processen en internet
 • Marketing on- en offline
 • Social Media
 • Wordpress, HTML en CSS

Wij...

ontvangen je natuurlijk met open armen. Begeleiden je bij jouw schoolprojecten, betrekken je bij onze werkzaamheden en lachen om jouw grapjes.

Daarnaast is er een mooie werkplek voor je ingericht, eten we elke middag een gezonde lunch en pakken we samen een borrel op vrijdagmiddag!

Zin om onze stageBaas te worden? Stuur dan jouw CV, portfolio en motivatiebrief naar ikwilwerken@calderagroup.nl. Vragen over deze vacature? Stel ze aan Sanne Dijkstra via 085 485 1000

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  De eerste dag van de week beginnen we fris en fruitig. Je kijkt door je planning wat je allemaal gaat doen aankomende week. Een image voor een nieuwe campagne maken? Een nieuwsbrief opmaken? Een presentatie omzetten naar de nieuwe huisstijl van een klant? Het kan allemaal. Na de lunch sluit je aan bij de wekelijkse vergadering. Alle collega's zijn vandaag op vestiging Amersfoort, dus het is een grote gezellige boel!

 2. 2

  Dinsdag

  Vandaag zijn niet alle collega's er, sommigen zijn op vestiging Alkmaar, sommigen bij een klant. Jij bent lekker bezig met wat je het liefst doet: designen. Misschien dat je nog een meeting hebt om je mening te geven over een bepaald design. Jouw mening horen we tenslotte heel erg graag!

 3. 3

  Woensdag

  Dat is leuk! Er is vandaag een brainstorm over een event. Hoe gaan we het insteken? Wat vind jij ervan? Nog goede ideeën? Na de lunch met o.a. verse sla en fruit kan je er weer tegenaan.

 4. 4

  Donderdag

  Gezelligheid! Iedereen is weer op kantoor. Successen behaald? Benoem ze! Een collega vraagt je om nog even wat foto's schieten voor op onze eigen website. Jij pakt dat natuurlijk graag op!

 5. 5

  Vrijdag

  En de week is alweer om! De lunch is vandaag ietsje minder gezond, een broodje of frietje halen mag altijd op vrijdag! We sluiten de dag af met een gezellige borrel en een zenuwslopende airhockeywedstrijd.

Werken bij Caldera Group

Aangenaam, het beste B2B marketingteam van Nederland. Met onze tactische marketing strategieën, doeltreffende analyses, gave ideeën en de beste on- en offline resultaten zijn wij het marketingteam van ruim 30 B2B bedrijven!

Meer over Caldera Group calderagroup.nl
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Amersfoort

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.