Conclusion

    f
  • Type bedrijf

    Corporate (> 500)

Wij werken voor opdrachtgevers aan hun toekomst. Een toekomst waarin ze nieuwe markten veroveren, nieuwe verdienmodellen lanceren, innoveren en hun klanten aan zich binden. Conclusion staat voor Business Done Differently. Dat maken we elke dag waar door onze domeinkennis slim te combineren met onze ICT-kennis en ons principe ‘dienen, bedienen en dan pas verdienen' concreet elke dag in praktijk te brengen. Door de (mission critical) ICT-systemen voor onze opdrachtgevers te ontwikkelen, ondersteunen en te beheren kunnen we hun primaire processen digitaal transformeren. Onze focus ligt op de Nederlandse markt en op de domeinen Openbaar vervoer, Zorg, Financiële dienstverlening en Industrie.

Als mensen praten over Conclusion, gebruiken ze al snel termen als “anders”, “opvallend” en “ongebruikelijk”. Want Conclusion voegt een dimensie toe die uniek is in Nederland.

Ons motto is business done differently, een andere manier van zaken doen. Omdat het niet meer gaat zoals het ging en de markt vraagt om een andere aanpak. Maar vooral vanwege onze natuurlijke drive om tot betere oplossingen te komen. Het is een kwestie van mentaliteit.


LEF
Lef en slagkracht maken ons uniek. We vinden dat de comfortabele afstand die traditionele dienstverleners tot opdrachtgevers bewaren niet meer van deze tijd is. Daarom pakken we nieuwe kansen en nemen zelf ook risico. Zo komen we tot veelbelovende initiatieven en originele projecten. We steken onze kop boven het maaiveld uit. We durven anders te zijn.


ONDERNEMEN
We zoeken steeds naar nieuwe mogelijkheden, zodat we het verschil kunnen blijven maken met eigentijdse en toekomstvaste oplossingen en diensten. Al vanaf de oprichting is ondernemerschap nadrukkelijk onderdeel van onze filosofie en krijgen onze mensen de ruimte om zelf verder te ondernemen.


VRIJHEID
Ook de manier waarop we in het leven staan, maakt ons anders. We geloven in vrijheid en ruimte voor iedereen. Want als je jezelf kunt zijn, kom je tot bloei en kun je echt iets betekenen voor je vak en voor klanten. Mensen krijgen bij ons alle vrijheid om zich te ontwikkelen. Dat maakt Conclusion een spannend bedrijf om bij én mee te werken.


VAKMENSEN
Bij Conclusion werken vakmensen. Specialisten met een visie op hun vak en liefde voor hun werk. We leunen niet snel achterover. Het voordeel van vakmensen is dat ze concreet waarde toevoegen. En zulke mensen worden automatisch herkend en erkend - in projecten binnen en buiten Conclusion.


SAMEN
Complexe vraagstukken vragen om de inzet van diverse disciplines. Om een beter overzicht te krijgen. Om de consequenties beter in te schatten. Om originele verbanden te leggen. En om de voordelen van collectieve intelligentie te benutten. Kennisdelen en talenten bundelen zit verankerd in onze organisatievorm, maar vooral ook in het karakter van onze mensen. Daarom doen we het bij Conclusion anders: we werken samen en ontwikkelen initiatieven mét onze klanten.

conclusion.nl
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.