Create Value

 • Type bedrijf

  Advertising agency

 • Company size

  5 werknemer(s)

Creatief werk gebruiken om klanten enthousiast te maken via social en zoekmachines: dat is wat we doen! Van videocreaties tot landingspagina's met awesome campagnes #funnelmarketing #videoadvertenties #zoekmachineadverteren #analyses #conversiemetingen #growthhacking #marketingautomation

Je gaat bij ons aan de slag omdat je bij een van de meest creatieve, analytische, resultaatgedreven Social Media Marketing bureaus van Nederland wilt werken. Tof, dan zoeken we jou!
Wij zijn een advertising agency uit Leiden met kleine én grootse klanten: van RAI Amsterdam, Oger & Petplan Nederland tot letterlijk de bakker om de hoek. Alles wat je hier gaat doen creëert serieuze impact voor de klant waar je dat voor doet. We brengen hier alle disciplines samen: van creativiteit in de advertising video's die we maken, tot een scherpe pen in de copy en goed te analyseren webstatistieken met de juiste UTM-tracking. En een goede followup met e-mail marketing natuurlijk.

Full-service en supergezellig! We zijn gevestigd bij de leukste locatie uit de regio: AREA071. Hier stage lopen betekent ook direct in contact komen met de 120 andere bedrijven die hier gevestigd zijn.

createvalue.digital

Stages

 • Leiderdorp

  Sisalbaan 5a

  2352 AZ Leiderdorp

  Google Maps

Je kunt de eerste stagiair(e) bij Create Value worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.