Geplaatst op 6 mei 2019 (Verloopt over 855 dagen)
Vervuld

Social Media Marketeer

Hands-on ervaring opdoen met social media advertising, ad creatives maken en campagnes runnen? Dan ben je met jouw talent bij ons aan het goede adres!

Begeleider

Koffie halen wij wel voor je! Jij bent veel te druk met doen, leren, grenzen verleggen, ervaring opdoen, je skillset uitbreiden en kennis opdoen van je teamleden. Supertof wanneer je ons zeer gedreven bureau komt versterken: als je ergens de praktische ervaring voor digital & advertising opdoet is het hier wel!

Je bent hier omdat je bij een van de meest creatieve, analytische, resultaatgedreven Social Media Marketing bureaus van Nederland wilt werken. Tof, dan zoeken we jou!

We ontwikkelen met ons team doorlopend social media marketing campagnes voor startups, MKB en brandowners. Van Oger, RAI Amsterdam & Petplan Nederland tot toffe klussen voor de Echte Bakker om de hoek. Denk aan advertentievideo’s, visuals, copywriting, landingspagina’s, Facebook & Insta ads en vele andere media uitingen. En jij wilt daar aan bijdragen, jezelf nog verder ontwikkelen!

Hoe je dag er uit ziet

Nee nee, we gaan voor jou koffie halen Je hebt het druk! Zoveel te leren, zoveel te doen, en een manager die zegt dat je best wat rustiger aan mag doen. Zo voelen je eerste dagen als gemotiveerde stagiair Media & Development bij To The Point. De eerste weken pak je kleine klusjes op, leer je projectmatig werken en samenwerken in een team. Al gauw pak je je eerste kleine projectjes op, zodat je aan het einde van je stage mee hebt kunnen werken aan een groot project voor een van onze klanten.

Wat je kan verwachten

“Ik heb nog nooit zoveel geleerd, als in deze stageperiode, supergaaf” – Jaimy, destijds stagiairWe bieden je een stageplek om te leren, proberen, vallen en weer opstaan. Onder begeleiding van onze marketeers brengen we je rap op niveau, zodat je snel mee kan gaan werken aan de lopende producties. Dus direct, op de goede manier, de juiste ervaring opdoen zodat je na je studie dit gelijk mee kan nemen in je nieuwe carrière. Supertrots zijn we op onze oud-stagiairs als Jaimy en Peter, die bij ons of collega bureaus direct aan de slag konden met een pak ervaring en motivatie waar je u tegen zegt.

Ben jij helemaal thuis in de wereld van social? Weet jij hoe je met de juiste tools ondernemingen online zichtbaar maakt? Is taal zeg maar echt jouw ding en kun je goed schrijven? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wie wij zijn

Waarde creatie specialisten!Create Value is een online marketing bureau gevestigd in de Randstad. Ons team is verantwoordelijk voor het verhaal en propositie van onze klanten en om deze naar buiten te brengen. We vertalen dit verhaal naar tekst en beeld om dit vervolgens bij de doelgroep onder de aandacht te brengen.

Zo helpen we bestaande business te versterken en brengen we de klant onder de aandacht van nieuwe relaties en doelgroepen.

Wat is vereist

 • Motivatie & gezelligheid
 • Doet een MBO of HBO diploma richting communicatie, journalistiek of marketing Je hebt een flinke drive om verder te groeien in deze branche;
 • Werkt prima zelfstandig, maar waar nodig ook lekker in teamverband;‘snapt’ social media en bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen;
 • Weet waar we het over hebben als we over Google AdWords en en Facebook Ads praten;
 • Beschikt over een vlotte pen en schrijft foutloos Nederlands;
 • Hebt ervaring met CMS systemen;
 • Kunt prima overweg met Photoshop;
 • Ervaring met Facebook Business Manager is een pré;

Wat krijg je

 • Nog meer ervaring met social en marketing
 • Alles om een junior functie te bekleden na je opleiding
 • Werken in een tof jong bedrijf
 • Eigen projecten en verantwoordelijkheden
 • Mooie stagevergoeding en vrije dagen
 • Laptop van de zaak
 • Leren van je collega’s
 • Frequente begeleiding

Wij kijken er naar uit om kennis te maken en te praten over je talenten, passies en je toekomst.

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  Je week starten: Planning review, actiepunten uit je rapportages nalopen en daarna de lopende campagnes optimaliseren

 2. 2

  Dinsdag

  Het creatieve werk met de klant coördineren: hebben zij hun planning gehaald en wij die van ons? Zijn alle creatives goedgekeurd?

 3. 3

  Woensdag

  Aan de slag met je campagnes inrichten en verder optimaliseren in Facebook Business Manager of Google Ads. Even een snel tekstje uit je mouw schudden of een visual nog opmaken waar je mee rondliep!

 4. 4

  Donderdag

  Nieuwe creatives ontwikkelen: animeren in Adobe After Effects, beeldbewerken in Ilustrator en Photoshop en die specifieke variant voor Imsta stories opmaken

 5. 5

  Vrijdag

  Woopwoop, borreldag! Maar eerst even je campagnes afronden, weekplanning voor volgende week opmaken en vergeet je stageopdracht niet bij te houden.

Niet te vergeten

 • Je werkt direct met marketeers met 10+ jaar ervaring
 • Jij kiest je richting, creatief of analytisch: beide mag maar hoeft niet
 • Stagevergoeding is € 300 p.m. en wordt hoger als je direct al een skillset in kan brengen op het team
 • Je werkt hands-on en hebt direct klantcontact, dus niet alleen maar verslagen schrijven maar vooral aan de slag

Werken bij Create Value

Creatief werk gebruiken om klanten enthousiast te maken via social en zoekmachines: dat is wat we doen! Van videocreaties tot landingspagina's met awesome campagnes #funnelmarketing #videoadvertenties #zoekmachineadverteren #analyses #conversiemetingen #growthhacking #marketingautomation

Meer over Create Value createvalue.digital
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Leiderdorp

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.