Crossmedia Communicatiegroep Not confirmed

Dit bedrijf is nog niet geclaimd, waardoor we niet kunnen garanderen dat de inhoud van de vacatures actueel is. Vertegenwoordig jij Crossmedia Communicatiegroep? Stuur een mailtje naar info@freshheroes.com.
  f
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

CMCG borgt al die specialisten onder één dak en ziet het als haar missie om al die specialisten aan één doel te laten samenwerken: het succes van jouw merk.

Your brand is only as strong as your weakest touchpoint.
Een merk is een verzameling van percepties in het brein van je doelgroep. Die percepties (touch points) moeten binnen de customer journey consistent op elkaar worden afgestemd. Dat vergt specialistische vakkennis van strategen, designers, developers, online consultants en data analisten. CMCG borgt al die specialisten onder één dak en ziet het als haar missie om al die specialisten aan één doel te laten samenwerken: het succes van jouw merk. Daarbij staat een prettige en effectieve samenwerking voorop. Tussen onze consultants, designers en developers onderling. En met onze klanten binnen een strategisch of projectmatig partnership. Want succesvolle merken kennen geen grenzen als je het samen doet. “When there is teamwork and collaboration, wonderful things can be achieved.”

crossmediacommunicatiegroep.nl
 • Amsterdam

  Windjammerdijk 8

  1086VC Amsterdam

  Google Maps
 • Heerenveen

  Nieuwburen 12

  8842CT Heerenveen

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.