Geplaatst op 6 juni 2018 (Verloopt over 1189 dagen)
Vervuld

Visual Design in Amsterdam

Cycle Media is op zoek naar een digital-minded Visual Design stagiair(e) die onze brand identity wil doorvertalen en het leuk vindt om prototypes te maken. Wil je werken voor een jonge start-up in hartje Amsterdam? Lees dan verder!

Begeleider

Onze missie

Cycle Media ondersteunt de publieke sector met het succesvol inzetten van social media. Onze missie is om de publieke sector te ondersteunen met het opbouwen van kwalitatieve en levendige online community’s. Ons doel is om de inwoner en de publieke sector via social media en andere online kanalen met elkaar te verbinden. Dit doen we door het inzetten van effectieve campagnes.

Wie zijn wij?

Wij zijn een online media bureau gevestigd tegenover dierentuin Artis, in hartje Amsterdam. Cycle media is in 2013 ontstaan na het succesvol oprichten van een buurtpagina op Facebook voor De Jordaan. Cycle Media is geboren vanuit de vraag om inwoners effectiever te bereiken. Inmiddels helpen wij meer dan veertig organisaties in de publieke sector, zoals gemeenten, veiligheidsregio’s en zorgpartijen.

Wat ga je doen?

Als Visual Designer heb je een actieve rol in Visual Design en Interactive Design. Je helpt onze visuele identiteit door te vertalen naar de buitenwereld. Zo ben je verantwoordelijk voor de vormgeving van o.a. landingspagina’s en presentatie decks. Je hebt een ondersteunende rol in het maken van visuele uitingen voor Marketing en Content. Zo maak je bijvoorbeeld banners voor display advertenties. Ook ga je UX onderzoek doen met verschillende tools. Jij werkt samen met het development team en geeft aanbevelingen voor landingspagina’s door. Tot slot ben je verantwoordelijk voor interactive design. Je gaat concepten visualiseren en prototypes maken voor o.a. een platform. Je gaat werken in ons team die bestaat uit onze Founder, Sales Manager, Growth Marketeer en Project Manager. Je werkt nauw samen met de Growth Marketeer. Je krijgt tijdens je stageperiode meer inzicht in online marketing en social media.

Vereisten

Wij zoeken iemand die…

· Ervaring heeft met programma’s zoals Adobe Photoshop, Illustrator en Sketch. Ervaring met front-end development is geen pre. Wij werken samen met een development team.

· Geïnteresseerd is in digitale marketing en social media. Je zult geen social media activiteiten uitvoeren.

· Beschikt over werk- en denkvermogen op HBO- of WO-niveau en een studie volgt zoals Interaction Design of Communication & Multimedia Design.

· Communicatief sterk is. Je vindt het makkelijk om te communiceren met je collega’s en bent sociaal.

· Leergierig is, zelfstandig kan werken en een goed organisatorisch vermogen hebt.

· Goed om kan gaan met vrijheid en verantwoordelijkheid en iemand die goed kan werken in een dynamische omgeving.

Wat bieden wij jou?

· Je gaat werken in een jong en ambitieus team. Je wordt begeleid en opgeleid door een stagebeleider die ervaring heeft met interactive design. Je krijgt alle ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen.

· Een mooi en groot kantoor in hartje Amsterdam in een informele en ontspannen werkomgeving, dagelijks verse lunch, maandelijkse evenementen, een VR bril, pingpong tafel, de vrijdagmiddag borrel en alle faciliteiten die je nodig hebt.

· De mogelijkheid om thuis te werken (ook al zal je de voorkeur geven aan het kantoor).

· De mogelijkheid jouw eigen inbreng/mening te geven binnen het team.

· Een stagevergoeding van 400 of 500 euro per maand en reiskostenvergoeding.

Stageperiode

De stage betreft een meeloopstage. De stageperiode is vanaf begin september 2018 voor een periode van 3 tot 6 maanden (bij voorkeur 20 weken). Overleg is altijd mogelijk.

Contact

Lijkt het je leuk om stage te lopen bij Cycle Media? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Toby van der Veen. Stuur in de e-mail je curriculum vitae en waarom je graag stage bij ons wil lopen. Heb je vragen? Bel ons gerust op: 020 244 0080.

  Hoe jouw week er bij ons gaat uitzien:
 1. 1

  Maandag

  We bespreken gezamenlijk de doelen en taken voor de week en maken een planning.

 2. 2

  Dinsdag

  Je werkt samen met de Growth Marketeer aan Visual Design uitingen voor nieuwe landingspagina's.

 3. 3

  Woensdag

  Je werkt aan het prototype voor ons nieuwe platform. Je bespreekt de vorderingen samen met jouw begeleider.

 4. 4

  Donderdag

  De resultaten van de landingspagina worden bekeken. Je doet UX onderzoek naar de website en zoekt naar eventuele aanpassingen.

 5. 5

  Vrijdag

  Aan het einde van de week bespreken we wat af is gekomen en wat er goed en fout ging. Hierna is er tijd voor de vrijdagmiddag borrel.

 • Type vacature

  Meeloopstage

 • Vakgebied

  Design

 • Start stageperiode

  september 2018

 • Vergoeding

  € 450 p/m

 • Contact

  toby@cyclemedia.nl

Werken bij Cycle Media

Cycle Media ondersteunt de publieke sector met het succesvol inzetten van social media. Onze missie is om de publieke sector te ondersteunen met het opbouwen van kwalitatieve en levendige online community’s. Ons doel is om de inwoner en de publieke sector via social media en andere online kanalen met elkaar te verbinden. Dit doen we door het inzetten van effectieve campagnes.

Meer over Cycle Media cyclemedia.nl
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.