Geplaatst op 28 november 2017 (Verloopt over 1418 dagen)
Vervuld

Content & Community

Ben jij een ambitieuze student Communicatie, Media, Marketing en/of Advertising en heb je affiniteit met sociale media en content?

Wil jij je carrière starten met een stage bij een internationaal digitaal bureau? Zo ja, dan willen wij jou graag leren kennen!

Taken en verantwoordelijkheden
Bij Content & Community zijn we elke dag bezig met de online aanwezigheid van onze klanten. We monitoren wat er online over hen wordt gezegd en spelen in op actualiteiten en bijzondere berichten en gebeurtenissen. Met ons werk leveren we een belangrijke bijdrage aan het bouwen en beschermen van de merken waar we voor werken.

Tijdens je stage ondersteun je het Content & Community team bij verschillende projecten voor grote, internationale klanten zoals McDonald’s en Heineken. Op dagelijkse basis ben je bezig met (social) content creatie, sociale activaties en de planning hiervan. Daarnaast ondersteun je bij het uitvoeren van onderzoek en rapportages.

Je bent onderdeel van een jong, dynamisch team dat elke dag bezig is met grote, interessante merken, klantcommunicatie en creatie.

Vereisten
We zijn op zoek naar een kandidaat met een grote affiniteit met sociale media, content en het reclamevak die vanaf januari voor een stageperiode van minimaal vijf maanden beschikbaar is. Iemand die niet alleen vloeiend Nederlands en Engels spreekt, maar ook creatief schrijft.

Je wilt graag meer leren en werkt probleemoplossingsgericht. Je werkt goed onder druk en bent accuraat en creatief. Ook heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, geen 9-tot-5 mentaliteit en hou je ervan een biertje (of twee) te drinken met je collega’s op de vrijdagmiddag.

Contact

Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar liesbeth.vanputten@ddbgroup.nl of kijk op onze website voor meer informatie.

Werken bij DDB & Tribal Amsterdam

DDB & Tribal Worldwide, Amsterdam is a strategic hub creating innovative marketing and communication campaigns for clients such as Heineken, adidas, Volkswagen, McDonald’s and KLM Royal Dutch Airlines.

Meer over DDB & Tribal Amsterdam ddbgroup.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amstelveen

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.