Geplaatst op 5 oktober 2017 (Verloopt over 1432 dagen)
Vervuld

Heb jij affiniteit met account & projectmanagement?

Ben jij een ambitieuze student Marketing, Communicatie en/of volg je een specifieke reclame opleiding en wil jij je carrière starten met een stage bij een internationaal digitaal bureau?

Zo ja, dan willen wij jou graag leren kennen! 

Bij DDB & Tribal is er per direct plaats voor een enthousiaste stiagiar op de Producers-afdeling.

Taken en verantwoordelijkheden

Een producer is bij DDB & Tribal verantwoordelijk voor het strak begeleiden van meerdere (digitale) projecten tegelijkertijd van briefing tot levering, houdt de klant en andere betrokken partijen op de hoogte van de status, bepaalt de projectaanpak en is verantwoordelijk voor projectbudgetten en kosten.

Tijdens je stage bij DDB & Tribal doe je praktijkervaring op met een aantal van de beste mensen in het vak en op de mooiste accounts van Nederland waaronder KLM, Adidas en Heineken.

Het gaat om een meeloopstage voor 5 à 6 maanden vanaf februari 2018. Voor een afstudeerder hebben we helaas geen plaats.

We zijn op zoek naar een no-nonsense type, die van aanpakken weet en ondersteuning wil bieden aan de producers, maar ook inhoudelijk wil groeien.

Je werkzaamheden variëren van allerlei kleine doe-klusjes tot de wat meer echte assisterende productiewerkzaamheden.Voor de stage bestaan de volgende eisen:

• je volgt een opleiding op MBO (evt. HBO) niveau (bij voorkeur op het gebied van marketing/communicatie of een specifieke reclame opleiding);

• je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;

• je hebt goede kennis van de Nederlandse en de Engelse taal, zowel geschreven als in woord;

• je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;

• je voelt je prettig in een team;

• je hebt gevoel voor service en ondernemerschap;

• je bent vertrouwd met Outlook, PowerPoint en Excel.Contact

Ben jij de juiste persoon voor deze vacature? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar liesbeth.vanputten@ddbgroup.nl

Werken bij DDB & Tribal Amsterdam

DDB & Tribal Worldwide, Amsterdam is a strategic hub creating innovative marketing and communication campaigns for clients such as Heineken, adidas, Volkswagen, McDonald’s and KLM Royal Dutch Airlines.

Meer over DDB & Tribal Amsterdam ddbgroup.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amstelveen

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.