De Bouwpas

    f
  • Type bedrijf

    Klein (< 20)

De Bouwpas biedt een softwareoplossing met als doel bouwbedrijven te helpen voldoen aan wet- en regelgeving en de registratie van arbeidskrachten efficiënt te laten verlopen. We doen inmiddels zaken met de grootste bouwondernemingen in Nederland zoals BAM, VolkerWessels en Ballast Nedam.

De Bouwpas bestaat zes jaar en heeft als doel om de aanmelding voor bouwplaatsen voor iedereen snel en gemakkelijk te maken. We helpen bouwbedrijven om fraude en uitbuiting van werknemers buiten de deur te houden en ze aan een wirwar van wet- en regelgeving te laten voldoen.Met deze SaaS-oplossing zorgen wij ervoor dat hoofd- en onderaannemers voldoen aan wetgeving en ligt het werk niet alleen bij uitvoerders, waardoor zij zich op de bouwplaats zich focussen op het echte werk, namelijk bouwen!Het concept van De Bouwpas slaat aan en groeit hard, de grootste bouwondernemingen in Nederland maken inmiddelsw gebruik van dit systeem. De Bouwpas werkt hard de software verder te ontwikkelen en heeft daar jouw hulp hard bij nodig.


Bij De Bouwpas kom je in een ambitieus en gezellig team. Je krijgt de ruimte om initiatief te nemen en wordt aangemoedigd jezelf te ontwikkelen. Het is een jong bedrijf met een informele sfeer en een sociale werkomgeving waar jij als stagiair volop de kans krijgt om impact te maken.

bouwpas.nl
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.