De Franse Kamer

  f
 • Type bedrijf

  Klein (< 20)

De Franse Kamer is een online reclamebureau met een digitale productie studio. Experts met een specialisme in display advertising (banners). Wij werken op strategisch niveau aan digitale campagnes, waarbij effectieve creativiteit en design centraal staan.

BANNER STUDIO
Onze studio produceert binnen elk budget of briefing effectieve bannercampagnes. Of het nou gaat om een internationale campagne of een regionale banner. Wij zijn Google certified en zijn bekend met alle gangbare specificaties en publishers, HTML5, Weborama en Sizmek.

BANNER CREATIVE
Onze creatieve teams zijn breed inzetbaar. Zelfstandig of als ondersteuning van eigen creatieven. Wij geloven in effectieve creativiteit en design, als toegevoegde waarde in advertising. Wij zijn goed in staat een commerciƫle boodschap, huisstijl en concept door te vertalen naar een online display campagne.

BANNER TESTING
Wij hebben een unieke test methode ontwikkeld waarmee we tijdens het productie proces testen op CTR en/of conversie. Hiermee optimaliseren wij de effectiviteit voor dat de campagne gaat lopen. Wij testen voor klanten zoals KLM, Mitsubishi, Sanoma, Rijkswaterstaat, Zilveren Kruis e.a.

defransekamer.com
 • Amsterdam

  Vijzelgracht 53 D/E

  1017 HP Amsterdam

  Google Maps
Timing is everything!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.