Geplaatst op 11 juni 2018 (Verloopt over 1184 dagen)
Vervuld

front-end developer

Bij De Voorhoede ontwikkelen we apps, sites en andere user interfaces met webtechnologie (HTML, CSS en JavaScript), met de gebruiker altijd centraal. succesvol samenwerken met je collega’s én met de klant aan een gaaf product. Denk je dat dat bij je past?

Begeleider

Kom gerust een keer langs voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding op kantoor!

We werken aan grote projecten die we makkelijk moeten kunnen overdragen. We zorgen voor robuuste code die goed schaalt en te onderhouden is. Geen gemakkelijke opgave. Daarom zoeken we ervaren front­-end developers die ons helpen deze kwaliteit te leveren.

Ons team bestaat uit 20 front-­end developers, inclusief 3 senior front­-enders die binnen projecten de rol van tech lead nemen. We werken aan grote en kleinere projecten voor klanten als Funda, eBay, NPO, Sanoma, Ziggo en vele anderen. Meestal werken we op locatie bij de klant en op vrijdagen proberen we allemaal op ons Voorhoede­kantoor in Amsterdam te zijn. Dan werken we aan projecten, experimenten, workshops, we geven presentaties aan elkaar en discussiëren eindeloos over code. Als de sfeer er aan het einde van de dag goed in zit drinken we een borrel.

Onderzoek doen of vooral met ons meewerken. Dat kan allebei. Als je een afstudeerstage loopt, kan je ook onderzoek en werk combineren zodat je tijdens je stage nog wat kan bijverdienen. We kijken graag samen hoe we je stageperiode het beste kunnen invullen.

 • Type vacature

  Afstudeerstage

 • Vakgebied

  Development

 • Start stageperiode

  september 2018

 • Vergoeding

  € 500 p/m

 • Contact

  admin@voorhoede.nl

Werken bij De Voorhoede

Wij zijn De Voorhoede. We bouwen front-end oplossingen waarmee je jaren vooruit kunt. We bouwen websites, mobiele apps en user interfaces voor ieder apparaat en platform.

Meer over De Voorhoede voorhoede.nl
 • Type bedrijf

  Midden (20 - 150)

 • Locatie

  Amsterdam

  Gerelateerd

  Timing is everything!

  Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.