Meeloopstage TODO: at DeltaZuid BV 8 October 2018
Vervuld

Business Innovation

Kom jij meewerken aan innovatieve merken?

Stagebegeleider

Wij hebben een voorliefde voor ambitieuze studenten. Jonge professionals die begrijpen dat innovatie en ondernemerschap hand in hand gaan met merkontwikkeling. Binnen DeltaZuid hebben wij dan ook elke periode een stageplek gereserveerd voor een student van de opleiding Business Innovation.

Innovatie, ondernemerschap en merkontwikkeling komen terug in de dagelijkse activiteiten die je tijdens de stage bij ons uitvoert. Niet alleen in het onderzoek waaraan je dagelijks gefocust kunt werken, maar ook in onze projecten waarin jij gaat meedraaien. Dat gaat van ontwerpklussen (van logo's tot websites) tot het brainstormen over nieuwe concepten. Dit alles in een inspirerende werkomgeving, waarbij je kunt sparren en kennis kunt delen met je nieuwe collega's.

De stage opdracht wordt in overleg met de student vormgegeven. Stagevergoeding in overleg.

Gewenst profiel: - Passie voor het vak - Tomeloze inzet - Ambitieus - In staat zelfstandig en in teamverband te werken - Open, transparante houding - Goede beheersing van Adobe pakketten (Indesign, Illustrator en Photoshop) - Goede beheersing Nederlandse taal

Wat bieden wij?

- Een fijne werkplek en omgeving - Leuke collega’s met veel ervaring - Uitdagende opdrachten - Goed bereikbare locatie met OV (15 minuten met de bus vanaf station Eindhoven) - Stagevergoeding in overleg - Werktijden in overleg

  • Start: January 2019

    Deadline: 19-11-2018

  • € ??? p/m

Je kunt de eerste stagiair(e) bij DeltaZuid BV worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

Wij zijn DeltaZuid. Een merkspecialist met de brede blik van een ondernemer. Wij nemen graag een leidende rol bij het ontwikkelen, coördineren en bewaken van waardevolle merken. Merken voor organisaties én producten. Op basis van beproefde methodes en met een onbegrensde creativiteit.

Meer over DeltaZuid BV

Related

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.