Meeloopstage TODO: at Dept 29 June 2017
Vervuld

Back-end Development PHP

Voor back-end-developers geldt hetzelfde als voor koekjes: we krijgen er nooit genoeg van. En wij willen, net als met koekjes, alleen het beste van het beste.

Als back-end-stagiair breng je in samenwerking met Front-end collega’s de designs tot leven op allerlei verschillende apparaten; van een 27 inch-desktopscherm tot een smartphone of smartwatch. Hoor jij bij de beste jonge developers van het land en zoek je de leukste stage van het land? Aangenaam!

Wij werken onder andere met Drupal 8, Bolt, Silex, Symfony2, Composer, Vagrant, Linux en GIT. Veel nieuwe termen? Geen probleem, maar hoe meer je er kent, hoe beter.

De stage start in september 2017, en je werkt in Rotterdam.

Wat wil jij?
Wij gaan graag met je in gesprek over jouw droomproject. Dat is voor ons inspirerend en voor jou dé start van een mooie carrière! Laat ons dus weten wat jij wilt doen, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Een afstudeerstage met betrekking tot een back-end gerelateerde opdracht? Kan ook, mits wij denken dat de opdracht voor alle partijen interessant is.

Interesse?
Is je interesse gewekt? Solliciteer dan via deze link!

  • € ??? p/m

Je kunt de eerste stagiair(e) bij Dept worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

Hi, we are Dept - an international digital agency of 1000+ experienced thinkers & makers helping to reinvent your digital reality.

Meer over Dept

Related

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.