Meeloopstage TODO: at Dept 13 March 2017
Vervuld

Marketing & Communicatie

Draai jij je hand niet om voor het schrijven van een persbericht over één van onze nieuwe projecten? Voor het bedenken van hilarische social media posts? En de ondersteuning van onze events en de beroemde TamTam Talks?

Marketing voor TamTam en haar zusjes is vooral veel van van alles. Daarom zijn we hard op zoek naar een topper die weet wat ’t kofschip is en ondertussen in staat is overzicht te houden. Een echte doener met oog voor detail en een hart voor marketing & communicatie!

Deze stage is beschikbaar vanaf februari 2017 in Rotterdam of Amsterdam. Er wordt verwacht dat je minimaal vier dagen per week beschikbaar bent om onze Marketing toppers te ondersteunen bij de lopende werkzaamheden.

Wat wil jij?
Wij gaan graag met je in gesprek over jouw droomproject. Dat is voor ons inspirerend en voor jou dé start van een mooie carrière! Laat ons dus weten wat jij wilt doen, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Solliciteren?
Stuur dan je gegevens en een korte motivatie via de link en vergeet niet te vermelden welke periode en hoe lang je stage wil lopen.

  • € ??? p/m

Je kunt de eerste stagiair(e) bij Dept worden

Er zijn helaas nog geen ervaringen van mede-studenten.

Hi, we are Dept - an international digital agency of 1000+ experienced thinkers & makers helping to reinvent your digital reality.

Meer over Dept

Related

When does your next internship starts?

We will keep you posted about the newest vacancies.